mlodyy Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 witam. Nie wiem czy to powino byc tu jesli nie to przepraszam, mam male pytanko do klubowiczow otuz wybieram sie do rogala na wiruska chcialbym zrobic logi zeby zobaczyc czy wszystko grea zeby rogal nie mial za duzo roboty, moze ktos z klubowiczow z okolic lubliona mialby mozliwosc i czas zeby zrobic szczegulowa diagnoste oczywiscie nie za darmo wiec jesli ktos moze mi pomuc prosze pisac.
mcm Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 w zwoleniu moge ci pomoc ale najlepiej jak Witek zrobi sobie logi sam wtedy bedzie wiedział o co chodzi a długo to ni zajmuje
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Dokładnie, Witek musi sam w to zobaczyć po swojemu - zajmie to kilka minut więc się nie stresuj :th:
mlodyy Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Opublikowano 18 Marca 2008 Hugo pisal ze jesli jest to mozliwe zeby przeslac przez wiruskiem ale jesli tak mowicie to ok wielkie dzieki za odpowiedz i checi :> pozdrawiam
spanky Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 generalnie pomysl dobry .. masz kawalek drogi wiec zanim podjedziesz do Rogala zrob diagnoze [chyba w lublinie ma ktos Vag'a] .... zeby po tem nie byl wtopy ... ze motorownia nie nadaje sie do dlubania a nie bedzie czasu zeby naprawic furmanke z biegu ...
lukjar7 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 z lublina jest mnóstwo osób na forum viakena
Rekomendowane odpowiedzi