DeeJay_Kill Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Kreska będzie dawała sygnały do startu łapami chyba;p
Italiano Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Nie wiem czy było ale dodam jeszcze jedno - FIONA
sparki Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 czy Wy oszaleliście? DODA? przecież nie napisałem że moja suczka to pustak Ale charakterna jest w końcu pisałeś ze kwiatka zjadła no i prawie blondynka DODA jak ulał No i pomyśl jak się będą sąsiedzi oglądali jak będziesz wołał DODA do domu
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 ok , wszystkie ksywki wypróbowane Najbardziej warczy jak się do niej woła TOLA więc tak zostaje Adaś wygrał flaszkę Adamooo jak Ci ją dostarczyć? [br]Dopisany: 23 Marzec 2008, 19:30 _________________________________________________Ohhhh jaka wtopa... oczywiście dziękuję wszystkim za propozycje :th: :th: :th:
poziek Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Słuchajcie, zostawiam to do przemyślenia i jutro leci druga ankieta czy dać Trzeniowi kropka. W ankiecie wygrała DODA i nagroda należy się pomysłodawcy
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Dobra Poziek , przekonałeś mnie Flaszka dla Ciebie* *od głosujących na Dodę
poziek Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Poczekaj na ankietę...zobaczymy jaki bedziesz pomysłowy potem... :gwizdanie:
topor Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 moja suczka (colie) zwie sie Kora moze tez byc: Aneska, Alba, Vega, sara, lola wiem ze moj nastepny psiak bedzie sie wabil garett :>
Rekomendowane odpowiedzi