Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] no i jest A4 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi A4 B5

rok: 1995

silnik: 1.8 125KM

napęd: FWD

Wyposażenie:

-ABS

-el.luterka

-el.szyby x2 (domykane z pilota)

-climatronic

-2x poduszka pow.

-el.szyberdach (domykany z pilota)

-podgrzewane fotele

-wspomaganie kierownicy

-centralny zamek

-alarm

-alumki 16"

-regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach

19112011314.jpg

21112011315.jpg

21112011316.jpg

21112011320.jpg

Jak narazie zmian nie mam w planach.Tylko co to podreperować zawieszenie i w sumie to tyle ;) Jakby coś się zmieniło to uzupełnię. Pozdrawiam!

Opublikowano

Furka ładna, ale przednie lampki najlepiej zespolone po 2 lifcie, do tego grill ze znaczkiem oraz ta naklejka z tyłu out i furka o niebo ładniejsza :gwizdanie:

Niech się kula!! :naughty:

Opublikowano

a powinieneś miec plany ... :gwizdanie:

Opublikowano

Fura na plus,a tak pozatym to plany pewnie kazdy mam ale to zalezy od grubosci portfela

Opublikowano

Plany przyjdą z czasem na pewno :decayed: a co do naklejki z tyłu, to jeśli kolega również lata na moto, to pewnie nie ściągnie tej naklejki :) Pozdrawiam i bezawaryjności zyczę!

Opublikowano

bardzo ładna furka! :good: pomyśl nad wymiana lamp na poliftowe z pomalowanymi wkładami na czarno, będzie miażdżyło cycki :evil:

bezawaryjności!

Opublikowano
  • Autor

Odnośnie naklejki to nie ściągnę ponieważ latam na moto ;) a co do lamp to pomyśle ale najpierw zrobię zawieszenie a później zmienię lampy. A tak jak napisał junior_tdi to plany pewnie pewnie przyjdą :naughty:

Pozdrawiam!

Opublikowano

Odnośnie naklejki to nie ściągnę ponieważ latam na moto ;) a co do lamp to pomyśle ale najpierw zrobię zawieszenie a później zmienię lampy. A tak jak napisał junior_tdi to plany pewnie pewnie przyjdą :naughty:

Pozdrawiam!

co tam masz za motorek? :) [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 13:45_________________________________________________bo ja też jeżdżę :)

Opublikowano

Audiczka zacna, zmieniłbym lampki na polift (zespolone), grill a naklejki równiez bym nie zrywał, u mnie na Audi niedługo tez taka przybedzie

Opublikowano

Lampki do zmiany, ramki klubowe pod rejestrację + pokaż wnętrze - masz kubełki? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

co tam masz za motorek?

Mam dwie Hondy CBR 900 RR z czego jedna na sprzedaż ;)A Ty czym śmigasz?

Murdzi chciałeś fotki wnętrza to proszę: (a tak w ogóle to czemu pytasz czy mam kubełki?)

21112011317.jpg

21112011318.jpg

Opublikowano

Nie wiem, podświadomie czułem, że się wozisz na kubłach :decayed: Zakładaj jakieś radio kolego, bo licho to się teraz prezentuje :gwizdanie: I ta gałka... Zmieniaj na ori, bo Cię zjedzą chłopaki.

Opublikowano

Fajne koło :good:

Szerokości :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, podświadomie czułem, że się wozisz na kubłach :decayed: Zakładaj jakieś radio kolego, bo licho to się teraz prezentuje :gwizdanie: I ta gałka... Zmieniaj na ori, bo Cię zjedzą chłopaki.

Radio założone, ale gałki raczej zmieniać nie będę bo ta mi się podoba ;) ori leży w garażu :P

P.S zastanawia mnie tylko czemu jak szukam na różnych ogłoszeniach sprzedam to nie ma B5 95r. z podgrzewanymi fotelami a ja takowe mam...

Opublikowano

łądne autko lampy przód pasują nawet sam miałem takie ale jakość wykonania total dno... teraz mam zwykłe :D

co to za wydech końcowy jak brzmi a odnośnie wyposażenia w bagażniku we wneće na koło masz wplepe z kodami wyposażenia ona prawdę ci powie :)

Opublikowano

ładna sztuka, zmienił bym grill tylko

Opublikowano
  • Autor

co to za wydech końcowy jak brzmi

To Remus, brzmi bardzo fajnie, lekko mruczy a podczas jazdy prawie go nie słychać, także głowa nie boi :wink4:

Opublikowano

Mam dwie Hondy CBR 900 RR z czego jedna na sprzedaż ;)A Ty czym śmigasz?

ja mam moto drugi sezon dopiero - CBR 600RR 03' rok

Radio założone, ale gałki raczej zmieniać nie będę bo ta mi się podoba ;) ori leży w garażu :P

P.S zastanawia mnie tylko czemu jak szukam na różnych ogłoszeniach sprzedam to nie ma B5 95r. z podgrzewanymi fotelami a ja takowe mam...

Może modzone były przez kogoś te fotele :) kierę też masz eSową a to eska przecież nie jest :) no i tą gałę to bym zmienił również :disgust:

Opublikowano
  • Autor

a to wiem że eSka to nie jst ;) gałka narazie zostaje :D narazie trzeba jakies car audio zrobić... ;)

Pozdro!

Opublikowano

co to za wydech końcowy jak brzmi

To Remus, brzmi bardzo fajnie, lekko mruczy a podczas jazdy prawie go nie słychać, także głowa nie boi :wink4:

to choojowo jak go nie słychać :decayed: