IDUAL Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam mam pytanie założone mam wtryski od AFN do AHH i przed strojeniem mam plan założyć intercooler od Alfy 164 2,5 TD oraz nadkole od S4 z kratkami dla lepszego przewiewu intercoolera. Moc w jaką celuje to ok 140/300. Powiedzcie jest sens to zakładać czy zostać przy serii.
anderllh Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 zostań przy serii, szkoda Twojej roboty dla takiej mocy.
Piotrek98igo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 do takiej mocy nie potrzebny ci jest wiekszy cooler.jak to Witek powiedzial mozna ustami schlodzic przy tej mocy.
baszmak7 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 do takiej mocy nie potrzebny ci jest wiekszy cooler.jak to Witek powiedzial mozna ustami schlodzic przy tej mocy. dziwnie powiedziane
spanky Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 jak graty leza i sie kurza to zakaldaj , jak nie masz ich jeszcze to zaloz nadkole od S4 ... pomaga zbic temp o kilka stopni a koszt niewielki ....
tokarka606 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Prawda jest taka że seryjny icek w 100% to działa tylko w zimie.
radimm Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Prawda jest taka że seryjny icek w 100% to działa tylko w zimie. dokładnie - zima, jesien jezdzi, a latem czuc spadek dynamiki, takze nadkole S4 na Twoim miejscu jaknajbardziej bym wrzucil i ponoc koszt jego nieduży uppss... paraktycznie zdublowalem post Spanky'iego... sorka
Rekomendowane odpowiedzi