aregus Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam wszystkich. chciałbym przedstawić moje autko jakim jest A4 B5. Autko zakupiłem od użytkownika "buko" z Bogatyni. Jest to egzemplarz z 1999 roku po drugim lifcie. Silniczek to 1.9 TDI (AVG) 110 km w automacie. Silnik i skrzynia w super stanie, jak i całe autko. Zamieszczam fotki i oceniajcie sami. Pozdrawiam
aregus Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie mogłem sobie poradzić ze zdjęciami a konkretnie z ich wstawieniem:P
Nelson Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ładny furacz Wejdź do mnie, a zobaczysz być może niedaleką przyszłość swojej niuńki
speed22 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ładna tylko gleba by się przydała :gwizdanie:
aregus Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 na bank wrzucę relingi w chromie bo mi się podobają i na lato większe koło pewnie wejdzie. z silnikiem na razie sobie odpuszczę mody.
Murdzi Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Automat Ale ten pokrowiec z kierownicy to zdejmuj natychmiast
Polko_V Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 normalnie chocby moja widzialem 3 lata temu z zewnatrz identyko...mega koza, brak relignow i chrom i nawet te same fele mialem... No wiec...ładnoa a co masz zrobic to...koledzy Ci powiedzieli i zapewne dopowia
elmo814 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 sprawdziles czy to nie popowodzi ? bogatynia rok temu
aregus Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 dzięki za wpisy chłopaki:) Po powodzi na bank nie jest bo kolegama garaż wysoko:) ogólnie bardzo mi się to autko podoba no i jak się prowadzi...mmmhhhmm:)
Rekomendowane odpowiedzi