mlodyabc Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Czy pomożecie koledzy ustalić nr części: opaska mała do osłony przegubu.
SZYNKAR Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Castorama, alejka 19, zestaw opasek 9,90. Opaska jak opaska. Nie jest dobrze jeździć z nieszczelną osłoną. Zajrzyj co tam jest pod osłoną przegubu : piasek, woda? Może trzeba będzie wymyć i nowy smar dać.
mlodyabc Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mechanik zagladał i włąśnie kazał mi kupić małą opaske i mówił ze uzupełni smar. Tylko powiedział żebym nie kupował takiej zwykłej bo przetnie osłone. Choć sam nie wiem czy ta oryginalna czyms się rózni ale skoro mechanik tak mówił to chciałem właśnie w aso kupić.
mlodyabc Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Dziękuję bardzo kolego i pozdrawiam.
SZYNKAR Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Do najbliższego aso mam 60km... Przy zmywarce mam taką sprężynującą z drutu, myślę że mogła by się nadać i zawsze można ją zluzować kombinerkami i lepiej osłonę ułożyć. Jak to się stało że nie masz tej opaski?
Stichy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja zalozylem zwykla i juz ok 10kkm zrobilem i jest wszystko ok A tak nawiasem to co ona ma tam przeciac
Rekomendowane odpowiedzi