czarny Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 To nie są bixenony by policja się czepiała braku spryskiwaczy ale jak walniesz hida to co tez nie jest?
Rafi78 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 To nie są bixenony by policja się czepiała braku spryskiwaczy ale jak walniesz hida to co tez nie jest? i w obu przypadkach na własne życzenie pozbywasz się dowodu rejestracyjnego :gwizdanie:
sysek27 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Kurcze Panowie dalej chcecie to zakładać było już nie raz na temat tych lamp, ja miałem przez jakiś czas i tak: -parowały masakrycznie -diody się przepalały -soczewki drżały podczas jazdy -przesłona z długich padła po miesiącu, Oddałem na gwarancji gościu zwrócił kasę dołożyłem trochę i mam bixenon ori i jestem mega zadowolony i będę każdemu polecał takie rozwiązanie.
czarny Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ile cie wyszedł bixenon? dokładałes spryski itp? odezwij sie na gadu każdy tak miał dlatego to jest nieopłacalny mod
peju Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Pojawily sie jakies nowe ledowe lampy przednie, tzw Led Tube: AUDI A4 B7 11.04-03.08 LED TUBE LIGHTS BLACK czy ktos wie co to jest? Nigdzie nie moge znalezc ani jednego zdjecia (nie wspomne o filmie) jak to prezentuje sie zamontowane w samochodzie.
jankes3 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 a czy ktoś robił taki zabieg jak na filmiku , zmiana na bi xenonki bez wymiany lamp za pomocą gotowego zestawu Bi-xenon Mini H1 Twin kit - Projector Kits ?
briano Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Widac że koles nie pierwszy raz rozbiera i sklada te lampe:) Efekt naprawde fajny i jak patrzec jak on to robi to niby prosta sprawa, wszystko praktycznie plug&play.
Stano Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Uważam że te są świetnie zrobione Spotkaliście się z taką przeróbką?
jankes3 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 a czy ktoś próbował u tego gościa jego przeróbki AUDI A4 S4 B7 8E0 04-08r H7H7=BI- XENON LED MONTAŻ (3719415460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Stano Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 a czy ktoś próbował u tego gościa jego przeróbki AUDI A4 S4 B7 8E0 04-08r H7H7=BI- XENON LED MONTAŻ (3719415460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Przeciez za tyle mozna kupic ory nie przerabiane.
kajet24 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Hej, jestem początkujący w temacie Audi jeszcze i trochę*się zgubiłem. Czy jest w stanie ktoś polecić konkretny model Xenon'ów z LED'ami? Taki, który nie jest chińskim szajsem, nie paruje, nie psuje się i po prostu działa w miarę bezawaryjnie? Pozdrawiam.
kanu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 kup lampy z wersji bixenon, zamontuj z samopoziomowaniem, spryskami, kup ledy od kolegi Tomnik (pozycja i DLR) i będziesz zadowolony, żadne inne nie mają sensu
jankes3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 kup lampy z wersji bixenon, zamontuj z samopoziomowaniem, spryskami, kup ledy od kolegi Tomnik (pozycja i DLR) i będziesz zadowolony, żadne inne nie mają sensu a może polecisz kogoś kto to wszystko zamontuje albo jakiś namiar na info jak to wszystko podłączyć .
Rekomendowane odpowiedzi