Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] jaki dystans do bmw 9Jx19 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

posiadam felgi z bmw

9Jx19 ET 48 rozstaw 5x120

z tego co sie zorientowalem to mozliwie najcienszy dystans zmieniajacy rozstaw to 18-20mm

jak myslicie mocno bedzie kolo wystawac??? opone oczywiscie jesli juz to 225

mam gwint ale nie chce zeby wygladalo auto zbyt wysoko.

czy ktos moze przerabial taki temat :mysli:

Opublikowano

koła będą nieźle wystawać poza nadkola

Opublikowano

9 cali z ET około 30 będzie zaje..cie wypelniało nadkola i myślę że nie ma się czego bać, ja mam koła 18/9J ET około 20 i z tyły powiedzmy że wystaje około 1cm, może jest na równo, wcześniej miałem 18/8,5J ET 30 i było na równo z przodu i z tyłu więc kolego adaptery po 20mm i naprzód

Opublikowano

9 cali z ET około 30 będzie zaje..cie wypelniało nadkola i myślę że nie ma się czego bać, ja mam koła 18/9J ET około 20 i z tyły powiedzmy że wystaje około 1cm, może jest na równo, wcześniej miałem 18/8,5J ET 30 i było na równo z przodu i z tyłu więc kolego adaptery po 20mm i naprzód

na jakiej oponce jezdzisz ???[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 01:28_________________________________________________

koła będą nieźle wystawać poza nadkola

po czym to wnioskujesz ??

Opublikowano

przód 205/40 tył 225/40 auto obniżone około 50-60mm względem serii i nic nie obciera wiec spoko

Opublikowano

przód 205/40 tył 225/40 auto obniżone około 50-60mm względem serii i nic nie obciera wiec spoko

ja zamierzxam dam wszytskie po 225 wiec ciekwae co z przodem wtedy jak mozesz zapodaj zdejcia felunku jak to wyglada :>

Opublikowano

U siebie miałem wsadzoen 9j et 22 i wystawało jakis max 1 cm, także powinno się zmieścić, a min. szer. dystansu zmieniającego rozstaw to 17mm :wink4: choć znam ludzi co jeżdzą na 15mm :kox: