mati101086 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam dzisiaj bedac w trasie zauwazylem dwie sprawi pierwsza mianowicie to taka ze cos mi sie tlucze nie wiem czy to zawieszenie czy gdzies w kolumnie kierownicy oczywiscie z wiekszym wskazaniem na kolumne. Ale istotnym faktem chyba bedzie to ze powoli czyli w przeciagu kilku miesiecy kierownica skosila mi sie o kilka moze kilkanascie stopni. Co to moze oznaczac ?
mati101086 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 no wlasnie nie bardzo wiem jak to dobrze zdiagnozowac robilem tak jak jest opisane na forum i nic niiby nie stuka co prawda gdy skrece kierownica obojetnie czy w lewo czy w prawo praktycznie do oporu i zaczne ruszac energicznie w lewo i prawo cos stuka i to dosyc glosno tylko nie jestem w stanie okreslic gdzie.
Gość damian1988_22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 no wlasnie nie bardzo wiem jak to dobrze zdiagnozowac robilem tak jak jest opisane na forum i nic niiby nie stuka co prawda gdy skrece kierownica obojetnie czy w lewo czy w prawo praktycznie do oporu i zaczne ruszac energicznie w lewo i prawo cos stuka i to dosyc glosno tylko nie jestem w stanie okreslic gdzie. ktoryś wahacz pewnie tak jak u mnie albo drązki kierownicze. A czy podczas hamowania nie drży lub nie szapire Ci kierownicą??
Rekomendowane odpowiedzi