Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6/B7] Jak wam się widzi ten przód do B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi osobiście do B6 nie za bardzo :disgust::wink4: ale podejrzewam, że zdania będą podzielone :wink4:

Opublikowano

do kombi nawet by pasował , widziałem też kiedyś na tej stronce były zestawy do modyfikacji przednich lamp , gdzie w dolnej części lampy montowali grube paski diód w jej wnętrzu , do całości lampy zderzak i kombiak może nie najgorzej by to wyglądało :)

Opublikowano

jeśli podoba ci się taka forma B6 to działaj - chętnie zobaczę efekt końcowy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Zdecydowanie jestem na NIE :no:

ale podobno o gustach się nie dyskutuje :wink4:

Opublikowano

jakoś wygląda na dokładany na siłe :thumbdown:

Opublikowano

Moze i fajnie wyglada cały Pakiet :) ...ale cena :gwizdanie: raczej nikogo nie bedzie stac :wink4:

Opublikowano

Moze i fajnie wyglada cały Pakiet :) ...ale cena :gwizdanie: raczej nikogo nie bedzie stac :wink4:

No właśnie cena powala ale cały pakiet wygląda OK. :cool1:
Opublikowano

Ja tam już wole S - linowy przód niż takie coś :good:

Opublikowano

Fajnie to wygląda ale i cena do najniższych nie należy, za taką kasę rzeźbiłbym jak kolega wyżej napisał i jeszcze by ojro zostało :gwizdanie:

Opublikowano

ja osobiście nie założyłbym takiego dokładki do swojego b6. Zdecydowanie wole oryginalne s-line lub s4. Ale kto jak woli.

Pozdrawiam

Opublikowano

mi się bardzo widzi, ale po to zmieniłem auto z 70tys zł na 30parę, bo wolę mieć np. dwa motocykle :)

Fajnie to wygląda, ale chyba bez sens pakować tyle siana w nie oszukujmy się - stare bryczki.

Tu też bzddury piszę bo sam kupowałem np. nakładki na pedały za ponad 500zł :) czy listwy s4 :wallbash:

Opublikowano

Nawet wyglada przyjemnie pod warunkiem ze bedzie caly pakiet:)

Opublikowano

to kolego zderzak oettingera.

miałem taki ale juz sprzedałem bo był za niski

Opublikowano
ja choruje na ten zderzak

http://www.lltek.com/hfltek_a4_8e_rs4look_lite.htm

ale cena 1000 $ zabija :wallbash: ten zderzak to jak dla mnie zderzak rs4 b6 ktorego nigdy nie bylo :slina:

Ten zderzak wyglada zdecydowanie lepiej niz ten co zapodał założyciel wątku.