keżor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 myśle , że nie głupi temat jak sie nie spodoba to pójdzie do kosza i c**j ;] chodzi mi o coś w stylu pomocy w wysłaniu czegokolwiek lub podrzuceniu kogoś gdzieś jak ma sie możliwość jakby to miało działać? jade do Warszawy więc piszę tu posta , że jade do WWa i ktoś może sie ze mną zabrać lub moge zabrać paczke lub odebrać lub mam do wysłania paczke i piszę , że potrzebuje coś wysłać do Radomia i ktoś odpisuje , że akurat jedzie do Radomia, Pasuje wam coś takiego ? ja wole dać 4pak lub na 4pak komuś z klubu niż poczcie
pepik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Myślę, że dobry pomysł do póki ktoś kogoś w chu*a nie zrobi bo spodobają mu się przewożone graty :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 To dawaj Keżor pierwsze konkretne zapytanie o wawe
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 To dawaj Keżor pierwsze konkretne zapytanie o wawe jedzie ktoś do wawy w najbliższym tygodniu ?
Mario22 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 To dawaj Keżor pierwsze konkretne zapytanie o wawe jedzie ktoś do wawy w najbliższym tygodniu ?
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Myślę, że dobry pomysł do póki ktoś kogoś w chu*a nie zrobi bo spodobają mu się przewożone graty :gwizdanie: nie no wiadomo , że jak ktoś nie jeździ na spoty i ma 5 postów to mu niczego w opieke nie dam
Steav Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja jadę jutro do Częstochowy tzn za ale nie w kierunku warszawy a z tam tond kolejny klubowicz może... oczywiście nie 86na Katowice tylko S1
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 z tam tond : zawsze byłem słaby z ortografii , ale takiego kombo to nie widziałem dawno
Mario22 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 z tam tond : zawsze byłem słaby z ortografii , ale takiego kombo to nie widziałem dawno :polew: :polew:
piekarz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 z tam tond : zawsze byłem słaby z ortografii , ale takiego kombo to nie widziałem dawno :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jakby ktoś leciał do Wrocławiai spowrotem to też może dałbym dobrą flaszke zarobic ...
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 temat jak najbardziej OK i popieram w 100% pod jednym warunkiem SPAM będzie wypierdzielany od razu do kosza a nagminne zaśmiecanie wątku będzie kończyło się kropkiem
Bulczas Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jeżdżę dostawczym po śląsku czasami nawet zapędzam się nad morze także numer Ci co muszą mają to dzwonić jak coś potrzeba może akurat będę tam leciał :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jeżdżę dostawczym po śląsku czasami nawet zapędzam się nad morze także numer Ci co muszą mają to dzwonić jak coś potrzeba może akurat będę tam leciał :gwizdanie: Daj znac jak polecisz na Wrocław
Bulczas Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jeżdżę dostawczym po śląsku czasami nawet zapędzam się nad morze także numer Ci co muszą mają to dzwonić jak coś potrzeba może akurat będę tam leciał :gwizdanie: Daj znac jak polecisz na Wrocław Parę dni temu byłem w Oleśnicy :gwizdanie:
Gość fudi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wybiera się ktoś w świętokrzyskie może?
Kędzior Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wybiera się ktoś w świętokrzyskie może? podaj dokladniejsze namiary
Gość fudi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wybiera się ktoś w świętokrzyskie może? podaj dokladniejsze namiary Chcę kupić od użytkownika "Krycha" wygłuszenie, nie ma podanego miasta ale zapytałem się. Jak odpisze, to poinformuję tu was albo sam napisze
Kędzior Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Krycha chyba w starachowicach z tego co kojarze wiec odpadam
paput Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 super temat, sam chciałem kiedyś skopiować ten pomysł z innych źródeł
Rekomendowane odpowiedzi