grzesiekk23 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Witam. Panowie u mnie to samo z tym dudnieniem i z dnia na dzień wydaje mi sie silniejsze. Chce się jutro za to zabrać i mam pytanie. Jak zdejmę podrywę to czy do ponownego montażu potrzebny mi bedzie jakiś specjalny silikon czy możno zastosować starą uszczelkę i bedzie git? Aha i czy te wypadające broki (zaślepki ) da radę swobodnie włożyć w swoje miejsce czy trzeba je czymś zabezpieczyć żeby spełniały swoją rolę i już nie wypadały ?
audiomaniak Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Witam.Panowie u mnie to samo z tym dudnieniem i z dnia na dzień wydaje mi sie silniejsze. Chce się jutro za to zabrać i mam pytanie. Jak zdejmę podrywę to czy do ponownego montażu potrzebny mi bedzie jakiś specjalny silikon czy możno zastosować starą uszczelkę i bedzie git? Aha i czy te wypadające broki (zaślepki ) da radę swobodnie włożyć w swoje miejsce czy trzeba je czymś zabezpieczyć żeby spełniały swoją rolę i już nie wypadały ? Możesz dać starą uszczelkę będzie ok. Czy to są te broki, które zaznaczyłem na foto?? Uploaded with ImageShack.us
grzesiekk23 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tak to są te zaślepki. W moim przypadku wypadły dwie z kanału bliżej ściany grodziowej - jutro naprawa. Miejmy nadzieje że to jedyna przyczyna dudnienia
Musashi Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Witam.Panowie u mnie to samo z tym dudnieniem i z dnia na dzień wydaje mi sie silniejsze. Chce się jutro za to zabrać i mam pytanie. Jak zdejmę podrywę to czy do ponownego montażu potrzebny mi bedzie jakiś specjalny silikon czy możno zastosować starą uszczelkę i bedzie git? Aha i czy te wypadające broki (zaślepki ) da radę swobodnie włożyć w swoje miejsce czy trzeba je czymś zabezpieczyć żeby spełniały swoją rolę i już nie wypadały ? Możesz dać starą uszczelkę będzie ok. Czy to są te broki, które zaznaczyłem na foto?? http://img593.imageshack.us/img593/5032/broki1.jpg Uploaded with ImageShack.us owszem to sa zaślepki, jednak fotografia dotyczy silnika 16V a wątek 8V.
Rekomendowane odpowiedzi