Opublikowano 16 Listopada 201213 l Oj wybacz, pomyłka Panowie, zajeliśmy sporo sprzętu do nurkowania w dobrej kasie lista po weekendzie
Opublikowano 17 Listopada 201213 l hello z rana sobota to najlepszy prezent jaki może mi sie przydarzyć hmm no poza jakąś ślicznotką w moim łóżku dzieki za wczoraj, chociaz przybyłem poźno... dydo jak Pretor ma prawo narzekać na swoja furkę to ja nie wiem co z Twoją b4:grin:
Opublikowano 17 Listopada 201213 l Oj, Hammer - inaczej będziesz pisał jak po Audi zapukam Trzeba tak kombinować żeby nie mieć długów, pożyczek, kredytów itp.
Opublikowano 17 Listopada 201213 l Ale nudna sobota, a miałem się bujać w warszawie od 17 Ty to sobie bujaj w obłokach
Opublikowano 17 Listopada 201213 l Kuna ściąga dług >> mlody alfons - Sadistic.pl nie wiedziałem Hammer że dorabiasz jako miś.... trzeba było coś powiedzieć na pewno z chłopakami zrobilibyśmy jakąś zrzutkę na ciebie :polew:
Opublikowano 17 Listopada 201213 l dzieki za wczoraj, chociaz przybyłem poźno... dydo jak Pretor ma prawo narzekać na swoja furkę to ja nie wiem co z Twoją b4:grin: eeee no sam nie wiem co powiedziec