Opublikowano 30 Marca 201313 l w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: Ty też masz chińskie heble z S4 że w płot od sąsiada wjechałeś jednak jakiś rowerzysta musiał Ci w dupsko wjechać, że tak Cię moje kółka w wózku irytują i reagujesz z euforią jak Ci coś odpiszę Od kiedy zjadłeś te kiełbaski co Ci mama powiesiła na szyi, żeby chociaż psy się chciały z Tobą bawić, to teraz siemian jest Twoim najlepszym kolegą i mentorem, ale co gadam z siemianem to ma pompe z Ciebie, bo taki gamoń jesteś Oj hammer akurat opinii na twój temat jest już pod dostatkiem na forum także nie będę ci już dokladal żałosny jesteś i to tyle na ten temat.
Opublikowano 30 Marca 201313 l :hi:Zdrowych i Wesołych :wink: A gdzie Twoj podpis zniknął nie wiem, komornik zajął
Opublikowano 30 Marca 201313 l w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: Ty też masz chińskie heble z S4 że w płot od sąsiada wjechałeś jednak jakiś rowerzysta musiał Ci w dupsko wjechać, że tak Cię moje kółka w wózku irytują i reagujesz z euforią jak Ci coś odpiszę Od kiedy zjadłeś te kiełbaski co Ci mama powiesiła na szyi, żeby chociaż psy się chciały z Tobą bawić, to teraz siemian jest Twoim najlepszym kolegą i mentorem, ale co gadam z siemianem to ma pompe z Ciebie, bo taki gamoń jesteś Oj hammer akurat opinii na twój temat jest już pod dostatkiem na forum także nie będę ci już dokladal żałosny jesteś i to tyle na ten temat. Poka gdzie, bo jak na razie jesteś gołosłowny. Żałosny to jesteś Ty i Twoje teksty, które już nie raz moderator kasował...
Opublikowano 30 Marca 201313 l w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: Ty też masz chińskie heble z S4 że w płot od sąsiada wjechałeś jednak jakiś rowerzysta musiał Ci w dupsko wjechać, że tak Cię moje kółka w wózku irytują i reagujesz z euforią jak Ci coś odpiszę Od kiedy zjadłeś te kiełbaski co Ci mama powiesiła na szyi, żeby chociaż psy się chciały z Tobą bawić, to teraz siemian jest Twoim najlepszym kolegą i mentorem, ale co gadam z siemianem to ma pompe z Ciebie, bo taki gamoń jesteś Oj hammer akurat opinii na twój temat jest już pod dostatkiem na forum także nie będę ci już dokladal żałosny jesteś i to tyle na ten temat. Poka gdzie, bo jak na razie jesteś gołosłowny. Żałosny to jesteś Ty i Twoje teksty, które już nie raz moderator kasował... człowiek porażka
Opublikowano 30 Marca 201313 l stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach
Opublikowano 30 Marca 201313 l stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach
Opublikowano 30 Marca 201313 l Autor :hi:Zdrowych i Wesołych :wink: A gdzie Twoj podpis zniknął nie wiem, komornik zajął To Toba powinien sie ktos zajac jak takie numery robisz
Opublikowano 30 Marca 201313 l stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach Dokładnie tak ... może by się pojawił tu jakis Moderator i troche pozamiatał bo wstyd troche ... a takie niby pożądne Żorskie ... i święta ...:whistling:
Opublikowano 30 Marca 201313 l stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach Dokładnie tak ... może by się pojawił tu jakis Moderator i troche pozamiatał bo wstyd troche ... a takie niby pożądne Żorskie ... i święta ...:whistling: oto jestem :polew::polew::polew::polew::polew: na szybciora znalazłem :grin:
Opublikowano 30 Marca 201313 l https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxGOBcEzQt32K1qnqImbPHELbK4BgmXwczIOWNstq5X2pWeItlIw stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach Dokładnie tak ... może by się pojawił tu jakis Moderator i troche pozamiatał bo wstyd troche ... a takie niby pożądne Żorskie ... i święta ...:whistling: oto jestem http://pisarz1958.files.wordpress.com/2012/08/idiota.jpg?w=600 :polew::polew::polew::polew::polew: na szybciora znalazłem :grin: te ... pani moderator pisza dzwonia, bylem w SJZ w śr. kajś był ?
Opublikowano 30 Marca 201313 l Robie cały czas ,dziś miałem przerwę 7h i dupam dalej w robo do jutra rana jesteś jeszcze wokół komina ??
Opublikowano 30 Marca 201313 l Robie cały czas ,dziś miałem przerwę 7h i dupam dalej w robo do jutra rana jesteś jeszcze wokół komina ?? ta do 24 pod tel ale w Radlinie