Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 730,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Arturkoo...ja jestem za a nawet przeciw...ale niech się też wypowiedzą inni:wink:

...no właśnie...wio myszata:decayed:

:hi::hi:

Ja też się piszę :wink:

Opublikowano
Opublikowano

to kto sie pisze na grila w BB w piątek wieczorkiem?

Opublikowano

ja....ale na 100% będę wiedział w środę dopiero :wink:...na razie na 38% :decayed:

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

A może odpuścić czwartek ....hehe i zrobić wypad na BB...zamiast przepalac kilka razy w tygodniu zupę to zrobić jednego grila ,posiedzieć dłużej....nie jak w kato ;) ...:decayed:....można po piwku spokojnie wypić ,zrobić ziemniaki z ognicha....

co Wy na to ??

---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ----------

Przeciez nie trzeba gonić też 10 aut...tylko zapakować sie w 3,4 ..... i wio myszata jak to mowi Polko pięć :decayed::wink:

Ja mam nocki wiec odpadam ale rzeczywiscie dawno nie bylem w BB...:doh:

Zauwazylem, ze Ty ostatnio ciagle gadasz o spotach, a nie pojawiles sie sporo czasu juz. Czyzby nagonka na Twoja osobe Cie zniechecila?

Daniel tego tematu nie bede poruszal bo wyszlo ze jedni moga hejtowac kogo chca jak chca a drudzy nie moga sie bronic a co do spotow to mialem 2 zmiany ale teraz jestem na zorach i na Gliwicach:wink: ale i tak bywam czesciej na zorach niz ty na gliwicach wiec wiesz....:whistling:

i tu nie sposób się z Tobą nie zgodzić :decayed:

także Daniel musisz nadrobić zaległości :wink:

Opublikowano

danke za wczorajszego spontana w SWD:wink:

Opublikowano

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano

i ja dzięki za wczoraj :hi:

kupa furek się zjechała :kox:

a i dobry :hi:

Opublikowano
  • Autor
ja....ale na 100% będę wiedział w środę dopiero :wink:...na razie na 38% :decayed:

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

A może odpuścić czwartek ....hehe i zrobić wypad na BB...zamiast przepalac kilka razy w tygodniu zupę to zrobić jednego grila ,posiedzieć dłużej....nie jak w kato ;) ...:decayed:....można po piwku spokojnie wypić ,zrobić ziemniaki z ognicha....

co Wy na to ??

---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ----------

Przeciez nie trzeba gonić też 10 aut...tylko zapakować sie w 3,4 ..... i wio myszata jak to mowi Polko pięć :decayed::wink:

Ja mam nocki wiec odpadam ale rzeczywiscie dawno nie bylem w BB...:doh:

Zauwazylem, ze Ty ostatnio ciagle gadasz o spotach, a nie pojawiles sie sporo czasu juz. Czyzby nagonka na Twoja osobe Cie zniechecila?

Daniel tego tematu nie bede poruszal bo wyszlo ze jedni moga hejtowac kogo chca jak chca a drudzy nie moga sie bronic a co do spotow to mialem 2 zmiany ale teraz jestem na zorach i na Gliwicach:wink: ale i tak bywam czesciej na zorach niz ty na gliwicach wiec wiesz....:whistling:

i tu nie sposób się z Tobą nie zgodzić :decayed:

także Daniel musisz nadrobić zaległości :wink:

Co racja to racja, ale ja nie pier**le co tydzien ze spot a nie przyjezdzam :D tylko jak mi nie pasuje to nie jade ale i o tym nie pisze ;)

Opublikowano

:co::cheesy::zyzol:

:kawa:

Opublikowano

Ostatnio cos wogole malo sie udzielasz ale skonczmy ta bezsensowna rozmowe bo chyba sam nie wiesz o co masz pretensje albo ci sie po prostu nudzi. Koniec tematu jak masz problem pisz PW a nie robmy syfu w watku.

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

dokładnie.....bo w końcu Mario dostanie żółtą nagrodę ....tak jak prosiłem na pw Mirona :grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
dokładnie.....bo w końcu Mario dostanie żółtą nagrodę ....tak jak prosiłem na pw Mirona :grin::grin::grin::grin::grin:

A wiec to ty byles...:D

Opublikowano

A wiec to ty byles...:D

zdziwiony ??

:polew::polew::polew::polew::polew:

:wink:

Opublikowano
Opublikowano

Pytanie ile tarczy i ile klocka....

zestaw do b5 .....do założenia na esowych/allroadowych zwrotnicach

---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:57 ----------

No i ile klocek i tarcza ewentualnie kosztują...?

---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ----------

Na niemieckich forach jest dużo info o tych heblach....

---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ----------

Pytanie ile tarczy i ile klocka....

zestaw do b5 .....do założenia na esowych/allroadowych zwrotnicach

Opublikowano

Artur ty sobie montnij zestaw od Stara albo bebny od jakiegoś puncioka będziesz miał więcej wrażeń z jazdy :grin::decayed:

Opublikowano

Proszę Cię....nie moge wszystkiego zgapiać od Ciebie :decayed: