Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Quwa tam są same orczyki przy moich umiejętnościach będzie Zauważyłem że edytowales Na cienkowie masz ławę i nie ma problemu :-) czynne do 21naciepane z GT-I9195 i armię ludzi...
secio84 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Quwa tam są same orczyki przy moich umiejętnościach będzie Zauważyłem że edytowales Na cienkowie masz ławę i nie ma problemu :-) czynne do 21naciepane z GT-I9195 i armię ludzi... W weekend napewno ale od 18 do 21 juz mało kto jest zawsze tak jeżdżę i bez kolejki naciepane z GT-I9195
secio84 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 A podstawa to w tygodniu jechac naciepane z GT-I9195
#Przemo# Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance?
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance? Wieczorem do Katowic wjeżdżałeś ?? Na wysokości Piotrowic ??22??
secio84 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance? Tak tak dokladnienaciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance? Tak tak dokladnienaciepane z GT-I9195 To ten cyc jechał przed Tobą jak staneliśmy na przystanku ??
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 hm... ciekawe jak to będzie http://www.nettg.pl/news/126259/gornictwo-rzad-przyjal-plan-naprawczy-dla-kompanii-weglowej dobrze, że "Chwałowice" są rentowną kopalnią... Sprywatyzowac całość i będzie spokój , wtedy się okaże które kopalnie są rentowne a nie ciągłe pchanie naszej kasy bo im się należy te wymienione 4 kopalnie, to zawsze były rentowne a reszta...
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Daniel...pytanko...do dorezania tempomatu do przedlifta co potrzeba ??? Ogarniesz w razie potrzeby??
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Daniel...pytanko...do dorezania tempomatu do przedlifta co potrzeba ??? Ogarniesz w razie potrzeby?? Manetka, wtyczka i troche wiazki. Da rade ale mam mocno ograniczony czas
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 A właśnie co do tempomatu...mam jeszcze gdzieś rozpiskę jak żeś zakładał mi fisa i tam była CHYBA rozpiska tempa...i pytanie czy jak nic nie poknocę, to powinien on startnąć?!
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 tak, robisz wiazke sobie do ECU, podpinasz sie pod odpowiednie kolory kabli, kodujesz w VAG'u i smiga
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 W razie czego bd dzwonił... ale to jeszcze potrwa...muszę nieszczęsną łazienkę skończyć :/
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 A właśnie co do tempomatu...mam jeszcze gdzieś rozpiskę jak żeś zakładał mi fisa i tam była CHYBA rozpiska tempa...i pytanie czy jak nic nie poknocę, to powinien on startnąć?! powinien ale nie napisałeś tego ze 100% pewnością
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Stasiu...zawsze jest "ten" ułamek... ...że mogę coś sp***dolić...
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Stasiu...zawsze jest "ten" ułamek... ...że mogę coś sp***dolić... jeżeli chodzi o mnie i elektronikę, to z ułamka robi się spory %
Rekomendowane odpowiedzi