#Przemo# Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance? Wieczorem do Katowic wjeżdżałeś ?? Na wysokości Piotrowic ??22?? Tak to ja jechałem I mnie gamuniu nie widziałeś za plecami jak turlałeś dropsa i tamowałeś ruch na 81 ???? nie zwracałem uwagi miałem czas spokojnie do celu jechałem
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 potem puszczasz opowieści ,że odkąd jest manual to pali 3 litry mniej .....jak ja bym jeździł z takimi prędkościami to .....też bym się tankował raz na kwartał
gucio88 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Ludziska jak wygląda wymiana foteli z A4 B6 mam aktualnie grzane fotele a mam okazję kupić z pompowanymi itp. Jak wygląda montaż tego trzeba dużo grzebać w elektryce?? A fotele z B7 podejdą bez problemu do B6?? Bardzo dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Edytowane 11 Stycznia 2015 przez gucio88
ucho.77 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Fotele z B7 pasują do B6,jest na forum opisane jak podpiąć
secio84 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Fotele z B7 pasują do B6,jest na forum opisane jak podpiąć Pasują bez problemu ja mam z b7naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Znam najlepszego/nahszybszego wymieniacza foteli w okolicy....tani nie jest...fakt....ale nigsy nie widziałem by ktoś tak miał opanowane .... Sam miał zawsze 5-6 kompletów by zmienić w razie nudy w aucie
gucio88 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dziękuje bardzo za odpowiedzi a jak to wygląda z tym pompowaniem będzie to działało, bo aktualnie mam tylko podgrzewane i manualne.
danielom Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tam nic się nie pompuje. po prostu regulacja lędźwi jest elektryczna. jak nie będziesz miał odpowiedniej wtyki to nie ma filozofii, wystarczy podać napięcie, reszta jest w fotelu
Rekomendowane odpowiedzi