Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 A )Nie rozumiesz....od lipca robię połowę więcej ...i muszę dupać bo hipoteka się nie spłaci sama...i nie mam czasu na blokowanie ulic... B ) racja wyszłane z lte
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 A )Nie rozumiesz....od lipca robię połowę więcej ...i muszę dupać bo hipoteka się nie spłaci sama...i nie mam czasu na blokowanie ulic... B ) racja wyszłane z lte Zmień auto na 1.9tdi w manualu to odejdzie Ci trochę kosztów Jak widzisz ja też płacę hipo i też nie mam na mody, a by się zdawało że tyle zarabiam...
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 UWAGA !!! jako że część z Was już planuje urlopy przekazuje info: ZATOR 2015 12-14 CZERWIEC
#Przemo# Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dobry wszystkim PS. Wszyscy górnicy NIE DAJMY SIĘ. i znowu cała reszta ma za was płacić, a żaden z was nie zastanawia się dlaczego POLSKI węgiel jest najdroższy na świecie nawet z Chin import bardziej się opłaca ale to nie jest miejsce na takie dywagacje Więc skoro gówno wiesz to nie pisz głupot To ty sobie zobacz ile Kowalski płaci miesięcznie na utrzymanie górników na L4 i nierentownej kompanii węglowej Zamknąć w piz*u albo sprzedać
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Dobry wszystkim PS. Wszyscy górnicy NIE DAJMY SIĘ. i znowu cała reszta ma za was płacić, a żaden z was nie zastanawia się dlaczego POLSKI węgiel jest najdroższy na świecie nawet z Chin import bardziej się opłaca ale to nie jest miejsce na takie dywagacje Więc skoro gówno wiesz to nie pisz głupot To ty sobie zobacz ile Kowalski płaci miesięcznie na utrzymanie górników na L4 i nierentownej kompanii węglowej Zamknąć w piz*u albo sprzedać A Ty sobie zobacz ile i jak wysokich składek odprowadza górnik a ile Ty, masz pretensje to miej do rządu bo to Oni są właścicielami spółek i to Oni doprowadzili do tej sytuacji. A jak już tak wszyscy się uparli na górników to popatrzcie na to ile to wszyscy płacą za: policjantów, celników, straż miejską, straż graniczną, straż pożarną, nauczycieli, wojskowych, sędziów, urzędników, cały NFZ z którego i tak gówno mamy i za darmozjadów z wiejskiej, jakoś na to nikt nie patrzy Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Pucek
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Rozmowa w złym kierunku idzie wyszłane z lte
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Rozmowa w złym kierunku idzie wyszłane z lte W złym zaczęła iść jak ktoś powyżej poruszył ten temat, niestety, ale to co wyżej zostało napisane to prawda, czasami prawda niektórych boli.
secio84 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ktoś dziś chętny na golonko albo kielbache :-) naciepane z GT-I9195
Mario22 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dobry wszystkim PS. Wszyscy górnicy NIE DAJMY SIĘ. i znowu cała reszta ma za was płacić, a żaden z was nie zastanawia się dlaczego POLSKI węgiel jest najdroższy na świecie nawet z Chin import bardziej się opłaca ale to nie jest miejsce na takie dywagacje Więc skoro gówno wiesz to nie pisz głupot To ty sobie zobacz ile Kowalski płaci miesięcznie na utrzymanie górników na L4 i nierentownej kompanii węglowej Zamknąć w piz*u albo sprzedać A Ty sobie zobacz ile i jak wysokich składek odprowadza górnik a ile Ty, masz pretensje to miej do rządu bo to Oni są właścicielami spółek i to Oni doprowadzili do tej sytuacji. A jak już tak wszyscy się uparli na górników to popatrzcie na to ile to wszyscy płacą za: policjantów, celników, straż miejską, straż graniczną, straż pożarną, nauczycieli, wojskowych, sędziów, urzędników, cały NFZ z którego i tak gówno mamy i za darmozjadów z wiejskiej, jakoś na to nikt nie patrzy Właśnie Pucek masz racje i dlatego górnicy powinni jechac zaorać wiejską a przy okazje tęcze na placu zbawiciela a nie blokować drogi w naszych miastach. Powered by LG G3s
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ktoś dziś chętny na golonko albo kielbache :-) naciepane z GT-I9195 Ja....winny jestem Jedziesz ?? wyszłane z lte
secio84 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja chętnie o której arturooo naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Za 10 min?? wyszłane z lte wyszłane z lte
-sebo- Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 secio Ty pracujesz w Firmie remix?
secio84 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie do końca mam na bazie remiksu sklep i kawałek warsztatu. naciepane z GT-I9195
-sebo- Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 No to Twojego avanta tam widziałem:) Zakladał mi szef do busa tam gps;/
secio84 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Aha no tam pracuje w tym sklepie mamy serwis i tez zakładam GPS w wolnych chwilach. A to dziś tam byłeś naciepane z GT-I9195
-sebo- Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie Ja byłem jakoś w wakacje:) OD tego czasu juz dwa razy ześwirował^^
secio84 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Hehe naciepane z GT-I9195 Czasem tak bywa złośliwość zeczy martwych naciepane z GT-I9195
-sebo- Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 No tylko pozniej dzwonia i pytaja czemu po pracy jezdze autem po miescie hahah^^ a Ja grzecznie w domu:D Jest wesolo:) Reszta GPSów działa dobrze w sumie mój tez juz, po tym jak bezpiecznik wywalilo:D
secio84 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 No ale ważne ze jest oki naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi