stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ...wogóle dobra ekipa przyjechała ...sam byłem zdziwiony ,że taki odzew poszedł nie wiem jak Ty, ale ja za żarcie nic nie płaciłem... podobno ktoś z Żor wziął to na siebie za tydzień też mogę być i wezmę Małżonkę
oprych Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzięki za spocika co to ma znaczyć ? nie podoba Ci się coś ? Mile zaskoczyłeś i dobrze ...wogóle dobra ekipa przyjechała ...sam byłem zdziwiony ,że taki odzew poszedł no myśle powiem ci ze jak ostatnio tomasszszsttttntnnnnn puścił info o Gliwicach to też było duzo ludka i pizzzzzaaaa była
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 podziękował za spota...o tak to był spot ...a teraz piwko, aby wątroba nie zapomniała po co istnieje
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 A dzięki, dzięki, miło, że ktoś to docenia
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Bo smsy poszły nie, chcieli zobaczyć moje nowe fele dzięki za spota , miło i smacznie
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 A dzięki, dzięki, miło, że ktoś to docenia masz darmowe... Bo smsy poszły nie, chcieli zobaczyć moje nowe fele dzięki za spota , miło i smacznie ciekawe niby te same niż Stasiu, ale jednak inne
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ...wogóle dobra ekipa przyjechała ...sam byłem zdziwiony ,że taki odzew poszedł nie wiem jak Ty, ale ja za żarcie nic nie płaciłem... podobno ktoś z Żor wziął to na siebie za tydzień też mogę być i wezmę Małżonkę Fajnie fajnie tylko dziwi mnie ,że Daniel nie przyjeżdża ...a rozliczenia bierze na siebie
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nic mi o tym nie wiadomo Pajda, źle mi się zacytowało
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Trochę tych furmanek tam stało, niestety nie miałem czasu się zatrzymać, bo w końcu ogarniam letni setup...
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Trochę tych furmanek tam stało, niestety nie miałem czasu się zatrzymać, bo w końcu ogarniam letni setup... a jednak toś Ty jechał tyle dobrze, żeś nie zabuczał...
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Trochę tych furmanek tam stało, niestety nie miałem czasu się zatrzymać, bo w końcu ogarniam letni setup... a jednak toś Ty jechał tyle dobrze, żeś nie zabuczał... Po 20ej w kierunku Żor
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ...no było oś takiego...coś na ledach z tyłu leciało...i chyba nawet Tomek powiedzał...hammer?!
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ...no było oś takiego...coś na ledach z tyłu leciało...i chyba nawet Tomek powiedzał...hammer?! To by się zgadzało
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 spadom nyny...bo jutro musza lonty z pralnie odebrać...w pon jeszcze badania a we wtorek wielki "come back" !!
Rekomendowane odpowiedzi