PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady ;)Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę Nie obiecuje,moze moze ...fajnie byłoby pojechać.....zobaczyć...wybiera sie moze ktoś tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja najszybciej w przyszły piątek....na razie urlop od tej zgraji bo mi psycha siadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady ;)Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę Nie obiecuje,moze moze ...fajnie byłoby pojechać.....zobaczyć...wybiera sie moze ktoś tam? ...ja myślę, że się tam pojawię...chyba, że stracę poczycie czasu i "zagapię się" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady ;)Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę Nie obiecuje,moze moze ...fajnie byłoby pojechać.....zobaczyć...wybiera sie moze ktoś tam? ...ja myślę, że się tam pojawię...chyba, że stracę poczycie czasu i "zagapię się" ej...była umowa...powyżej 1,2 ‰ ......nie siadamy do kompa powyżej tej normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ...eee...pierdykasz głupoty...ALKOHOL TO ZŁO !! ...jakbyś mnie nie znał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 trafiony zatopiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ... ... spadam do wyra, bo rankiem trzeba wstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ... ... spadam do wyra, bo rankiem trzeba wstawać Witaj w klubie, o 4:00 pobudka Wpadać jutro na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja wstaje o 2:00 jak mi sie córka budzi i mleka sie domaga a potem dopiero o 5:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 bobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ludziska mam miejsce w aucie ktoś chętny żeby jechać na mistrzostwa świata WRC? ?? Jak cos to pw naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi