PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę
PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady ;)Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę Nie obiecuje,moze moze ...fajnie byłoby pojechać.....zobaczyć...wybiera sie moze ktoś tam?
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja najszybciej w przyszły piątek....na razie urlop od tej zgraji bo mi psycha siadała
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady ;)Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę Nie obiecuje,moze moze ...fajnie byłoby pojechać.....zobaczyć...wybiera sie moze ktoś tam? ...ja myślę, że się tam pojawię...chyba, że stracę poczycie czasu i "zagapię się"
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ktoś sie wybiera pod szałas dzisiaj??Nie dam rady ;)Jutro coś na Gliwicach się dzieje..tam podjedź poznać Ekipę Nie obiecuje,moze moze ...fajnie byłoby pojechać.....zobaczyć...wybiera sie moze ktoś tam? ...ja myślę, że się tam pojawię...chyba, że stracę poczycie czasu i "zagapię się" ej...była umowa...powyżej 1,2 ‰ ......nie siadamy do kompa powyżej tej normy
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 ...eee...pierdykasz głupoty...ALKOHOL TO ZŁO !! ...jakbyś mnie nie znał
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 ... ... spadam do wyra, bo rankiem trzeba wstawać
Pucek Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 ... ... spadam do wyra, bo rankiem trzeba wstawać Witaj w klubie, o 4:00 pobudka Wpadać jutro na spota
PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja wstaje o 2:00 jak mi sie córka budzi i mleka sie domaga a potem dopiero o 5:00
secio84 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ludziska mam miejsce w aucie ktoś chętny żeby jechać na mistrzostwa świata WRC? ?? Jak cos to pw naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi