Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki za spota trochę dziś ciągło w szałasie :gwizdanie: Szybko skończyliście Nie ma nikogo z Gliwic to nie ma o czym gadać tak? Ja byłem 35min wcześniej to też szybciej pojechałem Hamer przyjedź do nas. Nie ma to jak pogadać z poważnymi ludźmi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: I co będziesz mi konia walił, a ja Tobie ? Marzyciel :polew: :polew: :polew: :polew: Co Wy dzisiaj z tym waleniem konia Ja mogę walić tylko dziewczynki, chłopczyki mnie nie interesują Dobra zakończmy już ten temat bo zaczynasz zdradzać swoje sekrety :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki za spota trochę dziś ciągło w szałasie :gwizdanie: Szybko skończyliście Nie ma nikogo z Gliwic to nie ma o czym gadać tak? Ja byłem 35min wcześniej to też szybciej pojechałem Hamer przyjedź do nas. Nie ma to jak pogadać z poważnymi ludźmi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: I co będziesz mi konia walił, a ja Tobie ? Marzyciel :polew: :polew: :polew: :polew: Co Wy dzisiaj z tym waleniem konia Ja mogę walić tylko dziewczynki, chłopczyki mnie nie interesują O tym się z wami gada na Gliwickich :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki za spota trochę dziś ciągło w szałasie :gwizdanie: Szybko skończyliście Nie ma nikogo z Gliwic to nie ma o czym gadać tak? Ja byłem 35min wcześniej to też szybciej pojechałem Hamer przyjedź do nas. Nie ma to jak pogadać z poważnymi ludźmi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: I co będziesz mi konia walił, a ja Tobie ? Marzyciel :polew: :polew: :polew: :polew: Co Wy dzisiaj z tym waleniem konia Ja mogę walić tylko dziewczynki, chłopczyki mnie nie interesują O tym się z wami gada na Gliwickich :polew: No zostaw już go widzisz że jest po prostu wyposzczony
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru cycki Stać Cię na więcej :naughty:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki za spota trochę dziś ciągło w szałasie :gwizdanie: Szybko skończyliście Nie ma nikogo z Gliwic to nie ma o czym gadać tak? Ja byłem 35min wcześniej to też szybciej pojechałem Hamer przyjedź do nas. Nie ma to jak pogadać z poważnymi ludźmi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: I co będziesz mi konia walił, a ja Tobie ? Marzyciel :polew: :polew: :polew: :polew: Oooooo curva :polew: :polew: :polew: nie mam pytań :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:00_________________________________________________ Guru cycki Stać Cię na więcej :naughty: co go podpuszczasz ????? [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:00_________________________________________________ :decayed: :decayed:
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru cycki Stać Cię na więcej :naughty: Ale nie tu
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 co go podpuszczasz ????? No gdzież bym śmiał [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:01_________________________________________________ Guru cycki Stać Cię na więcej :naughty: Ale nie tu To chodź na Gliwickie
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 co go podpuszczasz ????? No gdzież bym śmiał [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:01_________________________________________________ Guru cycki Stać Cię na więcej :naughty: Ale nie tu To chodź na Gliwickie pasi
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 co go podpuszczasz ????? No gdzież bym śmiał [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:01_________________________________________________ Guru cycki Stać Cię na więcej :naughty: Ale nie tu To chodź na Gliwickie pasi
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Zapomniał gdzie na kompie ma folder "perwersyjne" :polew:
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza Wypraszam sobie :gwizdanie: To Wy tu tylko o tym. Ja mam gdzie się wyżyć
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:13_________________________________________________ Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza Wypraszam sobie :gwizdanie: To Wy tu tylko o tym. Ja mam gdzie się wyżyć co się im dziwisz jak do tej pory tylko o tym czytali :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza Wypraszam sobie :gwizdanie: To Wy tu tylko o tym. Ja mam gdzie się wyżyć Ubikacja, duży pokój, balkon... coś jeszcze pominąłem ale teraz na balkonie to ci ręce zmarzną
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:13_________________________________________________ Hammer przeszukuje te terabajty za jakimiś foczkami Też Cię chcica naszła na walenie konia jak Tomasza Wypraszam sobie :gwizdanie: To Wy tu tylko o tym. Ja mam gdzie się wyżyć co się im dziwisz jak do tej pory tylko o tym czytali :gwizdanie: Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:23_________________________________________________i dlatego tylko tymi małymi paluszkami robi to w tych miejscach co napisał
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew:
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Trzeba ich najpierw uświadomić że od tego są kobiety i mają coś takiego między nogami co pasuje do tego co jest między nogami ich, chociaż tutaj jeden taki z gliwickich jest nie do uratowania bo ma niewiele wicej niż te kobiety :polew: :polew: :polew: :polew: Nie mieszaj do tego brata od Mirka :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi