seves Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 hahahahahahahahah helloł kapelujsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Siemaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Możesz rozmawiać z Mateuszem Krauze, z nim zawsze wszystko załatwiamBywa na spotach czy inaczej trzeba do Niego dotrzeć? :-)Nie, gość pracuje w rybniku w ASO ale mega ogarnięty koleś , nie jest na forum....Witam;) przemo co z eska?Gadałem dzis po 20 z mechanikiem ale zasięg u niego tak zajebis....ze powiedział ,jak zrobię to dam ci znac a jak przyjedziesz to będziemy gadać bo poskładać muszę i zbieżność zrobic...heh...Także na razie tyle Będę dawać znac... Szkoda ze żadnych fot z roboty nie będę mieć...zawsze jak mam możliwość to robię a tu pierwszy raz bedzie bez....niestety za daleko a gościa aż mi głupio było prosić... Masz do Niego jakiś kontakt? Znasz osobiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Panowie mam pytanko jakie będą konsekwencje jeśli do zaworu DV nie podepnę tego cienkiego wężyka?? Do czego on jest i co się stanie jeśli go zaślepię?? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Panowie mam pytanko jakie będą konsekwencje jeśli do zaworu DV nie podepnę tego cienkiego wężyka?? Do czego on jest i co się stanie jeśli go zaślepię?? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam. Ten cienki wężyk jest od podciśnienia czyli sterowania tym zaworem, co się stanie? auto zacznie wpadać w tryb awaryjny i nie pojedzie jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Do "niemaD"- Damian, potrzebujesz nr do gościa z ASO?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Do "niemaD"- Damian, potrzebujesz nr do gościa z ASO?? neimaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Panowie mam pytanko jakie będą konsekwencje jeśli do zaworu DV nie podepnę tego cienkiego wężyka?? Do czego on jest i co się stanie jeśli go zaślepię?? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam. Ten cienki wężyk jest od podciśnienia czyli sterowania tym zaworem, co się stanie? auto zacznie wpadać w tryb awaryjny i nie pojedzie jak powinno. dziękuje bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Do "niemaD"- Damian, potrzebujesz nr do gościa z ASO?? neimaD Eee, no to ino literówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Do "niemaD"- Damian, potrzebujesz nr do gościa z ASO??Pw [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Do "niemaD"- Damian, potrzebujesz nr do gościa z ASO?? Pw [emoji6] Odpisane Pany, moze by co jutro zorganizować ok 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Do "niemaD"- Damian, potrzebujesz nr do gościa z ASO?? Pw [emoji6] Odpisane Pany, moze by co jutro zorganizować ok 21? Jakieś gonitwy wozami? musi to mieć sens żebym sobie odpuścił alko na grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja zimne karmi mogę wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Karmi w sumie ni ma złe Zbieramy sie gdzieś jutro, jest ktoś chętny ? Pucek, gonić sie wozami ? Sam nie wiem, ostatnio mi fotę strzeliło,także czekam na pamiątkowe zdjęcie jak przyjdzie to nie bedzie wesoło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Karmi w sumie ni ma złe Zbieramy sie gdzieś jutro, jest ktoś chętny ? Pucek, gonić sie wozami ? Sam nie wiem, ostatnio mi fotę strzeliło,także czekam na pamiątkowe zdjęcie jak przyjdzie to nie bedzie wesoło.... Na biednego nie trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi