tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 :hi: Żałujcie że was nie było wczoraj na ognisku u nas :tongue4:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 14:54_________________________________________________ Jak mowa o cyckach to od razu 6 Stron przybyło :polew: :polew: Zapraszamy dzisiaj na ognisko frekfencja na pewno dopisze. A to że przyjezdnych będzie więcej od miejscowych to w BB jest normalka już się przyzwyczaiłem. Siemanko Jakby to były same cycki :gwizdanie: to byłoby fajnie ale ktoś tu próbował zejść cały czas na temat narządów płciowych płci przeciwnej. W końcu musiałem dać spokój bo ktoś ciągnął by temat dalej a już mi było Ja tam nie wnikam w niczyją orientację ale mi osobiście na myśl o narządach płciowych płci przeciwnej przychodzi dużo pomysłów do głowy jak choćby , ale na pewno nie No ale jak lubisz tą samą płeć to już nie wnikam. Bawcie się chłopaki byle daleko od mnie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Temat był o dziewczynkach a Ty wyjąłeś jakieś zdanie z kontekstu [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 16:22_________________________________________________Dzień dobry
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 :hi: Sama czapka, i tak bez komentarza ? Hamer czy to Ty miałeś kiedyś dostęp do ori zawiasu do B5 za 1400zł?
H4mm3R Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 :hi: Sama czapka, i tak bez komentarza ? Hamer czy to Ty miałeś kiedyś dostęp do ori zawiasu do B5 za 1400zł? Dalej mam ale okazało się że to jakaś lipa
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 te coś Ty dzisiaj chciał ?? [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:55_________________________________________________pisałeś mi na talku ale nie poczytałem tego jadąc [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:56_________________________________________________w ogóle to nie zajarzyłem o co tam chodziło
m3rvin Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 te coś Ty dzisiaj chciał ?? [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:55_________________________________________________pisałeś mi na talku ale nie poczytałem tego jadąc [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:56_________________________________________________w ogóle to nie zajarzyłem o co tam chodziło czy wdychosz ON czy dalij PB o klekota ale wyczytałem
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 na razie nie ma ani jednego ani drugiego
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 :hi: Sama czapka, i tak bez komentarza ? Hamer czy to Ty miałeś kiedyś dostęp do ori zawiasu do B5 za 1400zł? Dalej mam ale okazało się że to jakaś lipa Acha, szkoda bo za 2 miechy miałem kasę dostać i tak se wymyśliłem że kupię i niech leżą jakby były ori a tak to będę musiał jakiegoś lema poszukać ale to wtedy mi się nie śpieszy bo jest kilka osób pewnych od których można brać. W każdym razie dzięki za szczerą odp
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 lem ,czy ori to to samo Ja bym nie powiedział pomimo iż Lem robi na pierwszy montaż :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 jeden czort [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 19:53_________________________________________________poza of korz różnicą na fakturze
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 jeden czort [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 19:53_________________________________________________poza of korz różnicą na fakturze A nie ma czasem różnicy gdzie jest wyprodukowany? :gwizdanie: i jeszcze powiedz mi dlaczego na ori można przejechać 200tk a na lemach kupionych później już nie
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 bo na płaskich drogach bez dziur to i chińszczyzna za 300 pln za komplet przejedzie 300k
H4mm3R Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 jeden czort [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 19:53_________________________________________________poza of korz różnicą na fakturze A nie ma czasem różnicy gdzie jest wyprodukowany? :gwizdanie: i jeszcze powiedz mi dlaczego na ori można przejechać 200tk a na lemach kupionych później już nie ja przelatałem prawie 300kkm[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 20:11_________________________________________________ bo na płaskich drogach bez dziur to i chińszczyzna za 300 pln za komplet przejedzie 300k Fanzolisz, przez te szkody górnicze w SJZ to wszystko siada
danielom Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 lem ,czy ori to to samo Ja bym nie powiedział pomimo iż Lem robi na pierwszy montaż :gwizdanie: RobiŁ. To było 12 lat temu, chyba nie myślicie że to to samo co wtedy? co ma za znaczenie, czy lem czy febi np, przeciez i tak wiecej niz 50tys nie zrobicie swoimi furami ( wiekszosc z Was).
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 bo na płaskich drogach bez dziur to i chińszczyzna za 300 pln za komplet przejedzie 300k Chyba jednak nie jest tak do końca. Mój jak przyjechał do Polski miał 170tk, tutaj przejeździł 60tk i dalej spokój a nowy lem jak wytrzyma 100tk to dobrze będzie
Pretor Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja mam w B5 oryginalne wszystkie dolne wahacze ze znaczkiem oooo TRW z przelotem gruuuubo powyżej 300kkm i zero luzów. Górne już wymienione. Szkoda, że teraz już takich nie można kupić.
danielom Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja mam w B5 oryginalne wszystkie dolne wahacze ze znaczkiem oooo TRW z przelotem gruuuubo powyżej 300kkm i zero luzów. Górne już wymienione. Szkoda, że teraz już takich nie można kupić. Ja zas mam tak samo ale jeden banan febi zmienialem sam i laczniki. reszta trw ori przebieg 265 tysia
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 ja zawias już robiłem 2 razy ale nie powiem bokiem czasem mi auto jedzie ,a quattro miało się trzymać : :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi