tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja mam w B5 oryginalne wszystkie dolne wahacze ze znaczkiem oooo TRW z przelotem gruuuubo powyżej 300kkm i zero luzów. Górne już wymienione. Szkoda, że teraz już takich nie można kupić. Ja zas mam tak samo ale jeden banan febi zmienialem sam i laczniki. reszta trw ori przebieg 265 tysia Teraz już takich nie dostaniesz ;( ja zawias już robiłem 2 razy ale nie powiem bokiem czasem mi auto jedzie ,a quattro miało się trzymać : :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: Miałbyś nówki takie jak wyszły z fabryki to pewnie jakbyś raz założył, to byłoby wszystko
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 wątpię No tak, w sumie możesz mieć rację, jesteś w stanie wszystko popsuć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 22:34_________________________________________________może jest tak jak mówisz :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 22:34_________________________________________________może jest tak jak mówisz :gwizdanie: Ale to wszystko wynika z Twoich opowieści, ja tam nic od siebie nie dodaję
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 jak się autem głupieje to potem trzeba graty wymieniać
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 jak się autem głupieje to potem trzeba graty wymieniać Ano niestety tak frajda z jazdy kosztuje :gwizdanie: ale przyjemności nic nie jest w stanie zastąpić :kox: :kox:
Pretor Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Artur o auto dba ale też od niego bardzo dużo wymaga. Agresywny styl jazdy po naszych "pięknych" drogach robi swoje, no i na 15" nie latasz Arturze dlatego się zastanawiam czy w kupionej B6 nie przemieszczać się na 16" które już mam .
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 dajesz śmiało 18" s-line spokojnie tak zrób ,jeździsz jak człowiek więc bym się nie zastanawiał nad innym wyborem
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 heloł spam nadrobiony :zemdlal: Grzesiek sprawdzałeś Tyś je ściul :polew: tylko powiedz mi Tomku...ja on to by zrobił...ja mam dwie końcówki
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pretor 16" to dobre jest na zimę, na lato musi być coś większego i przestańcie pier**lic o polskich drogach bo są dużo lepsze niż kiedyś. heloł Grzesiek sprawdzałeś Tyś je ściul :polew: tylko powiedz mi Tomku...ja on to by zrobił...ja mam dwie końcówki Do drugiej jajka wsadził
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Pretor 16" to dobre jest na zimę, na lato musi być coś większego i przestańcie pieprzyć o polskich drogach bo są dużo lepsze niż kiedyś. heloł Grzesiek sprawdzałeś Tyś je ściul :polew: tylko powiedz mi Tomku...ja on to by zrobił...ja mam dwie końcówki Do drugiej jajka wsadził zgadza się o niebo lepsze, tak że da się dziury omijać to musiały mu nie źle zwisać te jajca
Pretor Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy .
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 tylko 18'+ na lato 16 zostaw na zime :decayed:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 profesor Artur dobrze prawi mądrości słuchaj se go
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 popatrz na kólka siemiana on je zmienia bo znajduje coraz to większe hebelki i nie martwi się o stan dróg on bardziej martwi się tym ,że będzie luz między felgą ,a zaciskiem :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:14_________________________________________________ profesor Artur dobrze prawi mądrości słuchaj se go :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi