danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 co miales/masz fajnego w tej promocji ?
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 co miales/masz fajnego w tej promocji ? Czytaj wcześniejsze posty :szukaj: :szukaj:
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 My gadamy o netbooku a TY z felami wyskakujesz :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:03_________________________________________________ co miales/masz fajnego w tej promocji ? Czytaj wcześniejsze posty :szukaj: :szukaj:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 grunt ,że strony lecą [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:04_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 co miales/masz fajnego w tej promocji ? Czytaj wcześniejsze posty :szukaj: :szukaj: mówisz o a4 forum czy innym [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:13:29_________________________________________________Tomaszu
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 My gadamy o netbooku a TY z felami wyskakujesz :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:03_________________________________________________ co miales/masz fajnego w tej promocji ? Czytaj wcześniejsze posty :szukaj: :szukaj: Ale ja też mówiłem o netbooku
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 :polew: :polew: nie wiem czemu ale zamiast Asusy przeczytałem Avusy Tak czy inaczej, z asusem bym przemyslal sprawe
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 :polew: :polew: nie wiem czemu ale zamiast Asusy przeczytałem Avusy Tak czy inaczej, z asusem bym przemyslal sprawe no co ty ? tylko nie msi :gwizdanie: albo mii se taki model trafil [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:19:01_________________________________________________dell. hp, asus, acer, samsung, msi taka ma kolejnosc
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 asusy w tych pieniazkach oferuja smieszne procesory jednordzeniowe, slabe dyski i niewielka matryce
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 :polew: :polew: nie wiem czemu ale zamiast Asusy przeczytałem Avusy Tak czy inaczej, z asusem bym przemyslal sprawe Oj chłopie chłopie, czytaj ze zrozumieniem
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 dell. hp, asus, acer, samsung, msi taka ma kolejnosc gaśnica w gratisie? [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:21_________________________________________________ :polew: :polew: nie wiem czemu ale zamiast Asusy przeczytałem Avusy Tak czy inaczej, z asusem bym przemyslal sprawe Oj chłopie chłopie, czytaj ze zrozumieniem dupe trujesz caly dzien o felgach i tak przeczytalem
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 :polew: :polew: nie wiem czemu ale zamiast Asusy przeczytałem Avusy Tak czy inaczej, z asusem bym przemyslal sprawe no co ty ? tylko nie msi :gwizdanie: albo mii se taki model trafil [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:19:01_________________________________________________dell. hp, asus, acer, samsung, msi taka ma kolejnosc Jeśli chodzi o awaryjność do Asus i Dell na podobnym poziomie ale potem długo długo nic, później sony i toshiba dalej przepaść hp, samsung i potem następna przepaść i reszta a na końcu tanie chiny[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:24_________________________________________________ a tam d*pę truję, jakbym nie puścił famy że auto sprzedaję i felgi kupuję to byłoby 50 stron mniej :polew: :polew:
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 widze, że musicie w temacie siedzieć na bieżąco
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 widze, że musicie w temacie siedzieć na bieżąco a Ty teraz o czym bo ja stracę wątek :gwizdanie:
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Jeśli chodzi o awaryjność do Asus i Dell na podobnym poziomie ale potem długo długo nic, później sony i toshiba dalej przepaść hp, samsung i potem następna przepaść i reszta a na końcu tanie chiny
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 a o kompy Ci chodzi wiesz to taka moja lista pod względem awaryjności, trochę w tym siedzę i taką opinię przez te lata sobie wyrobiłem
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 a o kompy Ci chodzi wiesz to taka moja lista pod względem awaryjności, trochę w tym siedzę i taką opinię przez te lata sobie wyrobiłem Spoko, ja tylko asusa sprzedawałem przez 3 lata, potem acera, w hp mopj znajomy spedzil kilka lat a teraz jest w sony
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 a o kompy Ci chodzi wiesz to taka moja lista pod względem awaryjności, trochę w tym siedzę i taką opinię przez te lata sobie wyrobiłem Spoko, ja tylko asusa sprzedawałem przez 3 lata, potem acera, w hp mopj znajomy spedzil kilka lat a teraz jest w sony No i jak, pokrywa Ci się z moją?
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Srednio [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:40_________________________________________________asus sie zkurwil i robia chłam ostatnio, dell malo co robi nowego, sony tylko drogie serie sa czegos warte, hp grzjee sie jak kaloryfer przy -30, samsung spoko sprzety, acer rosnie w sile, bo robia coraz bardziej dopracowane produkty[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:42_________________________________________________Toshiba skonczyla sie na modelu a300, potem cukierkowe lapsy[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:42_________________________________________________mowimy o nowych gratach, bo stary dell czy ibm to nie ma o czym mowic
Rekomendowane odpowiedzi