Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja mam zimy się nie boję, ja ma ręczny latam zimą bokiem a trochę śniegu popruszyło i wszystkie pity siedzą w domu.. krótko i na temat Te laleczko... przypominam że Ty tez siedzialeś w domu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja mam zimy się nie boję, ja ma ręczny latam zimą bokiem a trochę śniegu popruszyło i wszystkie pity siedzą w domu.. krótko i na temat Te laleczko... przypominam że Ty tez siedzialeś w domu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale jest usprawiedliwiony bo nie ma czym tam jechać [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:13_________________________________________________ale jakby co to wpadajcie w piątek do nas
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Hmmm jutro polatamy cosik na Gliwickich bo u nas wpada więcej niz 1 auto .... :polew: :polew: A tak serio to sam widziałeś że wszyscy odpuscili i to nie z powodu sniegu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja nie siedzę cały dzień na forum i konia walę a później a hasło "forum" Ci staje :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:16_________________________________________________ Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy Jak wygram dziś 35baniek w lotto to wpadnę
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy Jak już było powiedziane, może nie trzeba będzie
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Mario znając Hammera mogłeś przypuszczać ,że nie warto w słowne utarczki się z nim wdawać bo z założenia jesteś skazany na porażkę ....... przykro mi to pisać ale to prawdziwe :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:18_________________________________________________ Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy Jak już było powiedziane, może nie trzeba będzie dam znać
diman Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Hmmm jutro polatamy cosik na Gliwickich bo u nas wpada więcej niz 1 auto .... :polew: :polew: A tak serio to sam widziałeś że wszyscy odpuscili i to nie z powodu sniegu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja nie siedzę cały dzień na forum i konia walę a później a hasło "forum" Ci staje :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:16_________________________________________________ Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy Jak wygram dziś 35baniek w lotto to wpadnę jak możesz wygrać jak ja postawiłem wpadaj i nie gadaj ściepę z Arturem na benzol zrobicie :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Hmmm jutro polatamy cosik na Gliwickich bo u nas wpada więcej niz 1 auto .... :polew: :polew: A tak serio to sam widziałeś że wszyscy odpuscili i to nie z powodu sniegu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja nie siedzę cały dzień na forum i konia walę a później a hasło "forum" Ci staje :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:16_________________________________________________ Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy Jak wygram dziś 35baniek w lotto to wpadnę I to twój błąd bo jak byś troche posiedział to bys doczytał że dziś bedziesz sam .... :polew: :polew: :polew: i zamist siedziec samemu w zajeździe bys sobie mógl ... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Mario znając Hammera mogłeś przypuszczać ,że nie warto w słowne utarczki się z nim wdawać bo z założenia jesteś skazany na porażkę ....... przykro mi to pisać ale to prawdziwe :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:18_________________________________________________ Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy Jak już było powiedziane, może nie trzeba będzie dam znać to samo wszyscy mówią Siemianowi jak zaczyna ze mną pisać
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Mario znając Hammera mogłeś przypuszczać ,że nie warto w słowne utarczki się z nim wdawać bo z założenia jesteś skazany na porażkę ....... przykro mi to pisać ale to prawdziwe :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:18_________________________________________________ Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy Jak już było powiedziane, może nie trzeba będzie dam znać to samo wszyscy mówią Siemianowi jak zaczyna ze mną pisać :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Ciękie bolki :polew: :polew: Ja tam nie wiem... nie widziałem nigdy żebyś kogos ostro pojechał na wolnym ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
danielom Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 Artur, czyś Ty do końca och*jał?
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 rankiem Widzę, że elyta Gliwic nie przyjeżdża to spoty padły :polew: :polew:
seves Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Artur, czyś Ty do końca och*jał? zjaebisty filmik widziałem go już nie raz ale po tym Twoim dopisku Daniel, nabiera zupełnie innego wyrazu :polew: :polew: :polew: Artur Ty szaleńcze
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 W życiu bym sobie nie pozwolił na takie manewry na ruchliwej drodze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Hammer może poświadczyć
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 :hi:[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 08:58_________________________________________________ Ciękie bolki :polew: :polew: Ja tam nie wiem... nie widziałem nigdy żebyś kogos ostro pojechał na wolnym ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Trzeba panować nad emocjami
#Przemo# Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 W życiu bym sobie nie pozwolił na takie manewry na ruchliwej drodze Taa to trzeba tą vectrę znaleźć co was nagrała jak poboczem śmiagacie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi