Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam :quattro: zimy się nie boję, ja ma ręczny latam zimą bokiem a trochę śniegu popruszyło i wszystkie pity siedzą w domu..

krótko i na temat :good:

Te laleczko... przypominam że Ty tez siedzialeś w domu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bo auta nie mam :disgust:

Opublikowano

ja mam :quattro: zimy się nie boję, ja ma ręczny latam zimą bokiem a trochę śniegu popruszyło i wszystkie pity siedzą w domu..

krótko i na temat :good:

Te laleczko... przypominam że Ty tez siedzialeś w domu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

ale jest usprawiedliwiony bo nie ma czym tam jechać :naughty:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:13_________________________________________________ale jakby co to wpadajcie w piątek do nas :naughty:

Opublikowano

Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy :kox:

Opublikowano

Hmmm jutro polatamy cosik na Gliwickich bo u nas wpada więcej niz 1 auto .... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A tak serio to sam widziałeś że wszyscy odpuscili i to nie z powodu sniegu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Ja nie siedzę cały dzień na forum i konia walę :decayed: a później a hasło "forum" Ci staje :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:16_________________________________________________

Hammer zabieraj po drodze Artura i wpadajcie na Gliwice jutro, stawimy się większymi siłami i jakiegoś kebaba się opierniczy :kox:

Jak wygram dziś 35baniek w lotto to wpadnę :naughty:

Opublikowano

Jak już było powiedziane, może nie trzeba będzie :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mario znając Hammera mogłeś przypuszczać ,że nie warto w słowne utarczki się z nim wdawać bo z założenia jesteś skazany na porażkę .......

przykro mi to pisać ale to prawdziwe :decayed: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:18_________________________________________________

dam znać :wink4:

Opublikowano

Hmmm jutro polatamy cosik na Gliwickich bo u nas wpada więcej niz 1 auto .... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A tak serio to sam widziałeś że wszyscy odpuscili i to nie z powodu sniegu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Ja nie siedzę cały dzień na forum i konia walę :decayed: a później a hasło "forum" Ci staje :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:16_________________________________________________

jak możesz wygrać jak ja postawiłem :decayed:

wpadaj i nie gadaj ściepę z Arturem na benzol zrobicie :gwizdanie:

Opublikowano

I to twój błąd bo jak byś troche posiedział to bys doczytał że dziś bedziesz sam .... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i zamist siedziec samemu w zajeździe bys sobie mógl ... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mario znając Hammera mogłeś przypuszczać ,że nie warto w słowne utarczki się z nim wdawać bo z założenia jesteś skazany na porażkę .......

przykro mi to pisać ale to prawdziwe :decayed: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:18_________________________________________________

to samo wszyscy mówią Siemianowi jak zaczyna ze mną pisać :polew:

Opublikowano

to samo wszyscy mówią Siemianowi jak zaczyna ze mną pisać :polew:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ciękie bolki :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja tam nie wiem... nie widziałem nigdy żebyś kogos ostro pojechał na wolnym ... :decayed: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Artur, czyś Ty do końca och*jał?

Opublikowano

:hi: rankiem

Widzę, że elyta Gliwic nie przyjeżdża to spoty padły

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Artur, czyś Ty do końca och*jał?

zjaebisty filmik widziałem go już nie raz :kox:

ale po tym Twoim dopisku Daniel, nabiera zupełnie innego wyrazu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Artur Ty szaleńcze :decayed:

Opublikowano

W życiu bym sobie nie pozwolił na takie manewry na ruchliwej drodze :thumbdown:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Hammer może poświadczyć :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 08:58_________________________________________________

Ja tam nie wiem... nie widziałem nigdy żebyś kogos ostro pojechał na wolnym ... :decayed: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Trzeba panować nad emocjami :decayed:

Opublikowano

W życiu bym sobie nie pozwolił na takie manewry na ruchliwej drodze :thumbdown:

Taa to trzeba tą vectrę znaleźć co was nagrała jak poboczem śmiagacie

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: :hi: