#Przemo# Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 powiedzcie mie jeszcze gdzie emotikony można znaleźć??
Polko_V Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no więc klikasz "ustawienia" u góry po prawej stronie potem z lewej strony szukasz i klikasz "ogólne ustawienia" i zaznaczasz "Zaawansowany edytor WYSIWYG" ...odświeżasz i
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Przemo operacje.ogólne ustawienia i zaznacz Zaawansowany edytor WYSIWYG
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 jakieś czarne interesy:tongue4: Ostatnio był Daniel z przodu a teraz Tomasz
danielom Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Daniel, chyba jesteśmy kwita ---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:11 ---------- Ostatnio był Daniel z przodu a teraz Tomasz Taa, to nie ja próbuje zatuszować swoje niezdrowe zapędy wrzucaniem fot d*p na forum
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Taa, to nie ja próbuje zatuszować swoje niezdrowe zapędy wrzucaniem fot d*p na forum Bo młoda Ci kaganiec założyła i obserwuje Twoje wpisy na forum
danielom Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Jak Ci nic innego nie pozostało to w sumie chociaż fotami se musisz radzić
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 dobry a łudziłem się że Hammer zmieni się razem z nowym forum
#Przemo# Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 dobry a łudziłem się że Hammer zmieni się razem z nowym forum Taa pobożne rzyczenia. Hammer gdzie te du.py jeszcze nie ochszciłeś nowego forum
danielom Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Taa pobożne rzyczenia.Hammer gdzie te du.py jeszcze nie ochszciłeś nowego forum Faktycznie nie ogarniasz nowego forum, juz dawno wrzucil do watku top 3
Rekomendowane odpowiedzi