H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 (mówie tylko to co usłyszalem) E to szkoda słuchu czemu one w serii maja 165 lub 170 wiec te 8-13ps po chipie i wizycie w firmie ABT całkiem realne To według mnie szkoda kasy
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 ArturQ...czy Ty się nie uderzyłeś w łysinkę ...i patrzcie ludziska to jest prawdziwa miłość...czuć się zdradzony ale dalej kochać ale poczytałem trochę o tych hamulcach i ładnie ten koleś "ominął system":kox:
m3rvin Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 (mówie tylko to co usłyszalem) E to szkoda słuchu czemu one w serii maja 165 lub 170 wiec te 8-13ps po chipie i wizycie w firmie ABT całkiem realne To według mnie szkoda kasy swoją drogą ale jak jż tak kupił to se cieszy synek
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 masakra jak harmonijka się poskładał...szkoda do tego crash testu tych alusQw:doh:
#Przemo# Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 większe heble do B5 są w lepszych pieniądzach do zmiany o następne się nie martwię bo siemian ma tego cały garaż do wyboru do koloru ,nie tak jak do B5 Tylko na 345 od Siemiana nie licz bo u mnie lądują w przyszłym tygodniu W końcu będzie hamować jak należy
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Qrcze nic się nie działo przez ten czas jak mnie nie było:co:
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Popracowales nad potomkiem ? Nie? To wracaj do roboty
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 dziś też już popracowałem więc teraz druga część relaXu...forum:thumbup1:
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 to bym musiał Ją obudzić, a tego chyba nie chcesz:whip2: ---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:19 ---------- a właśnie...wspomniałeś o jedzeniu...zgłodniałem:embarrassed:
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 wiesz co...może i tak ale z drugiej strony kto ja teraz obudzi chodź by kłodę dugał...bez życia:polew:
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak to wczoraj polecali Puckowi ................................... -na śpiocha
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 tiaa...i na spocie bym tak wyglądał to nie ten typ kobiety:polew: no wreście mam ten swój fis w aucie:naughty: jeszcze parę pierdołek do porobienia i będzie gitara:thumbup1: Artur a Ty w robocie ??
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 życie .................nie spróbujesz to się nie przekonasz
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 ja narazie mam dość wrażeń w życiu i jakoś tam wolę się ustatkować
Rekomendowane odpowiedzi