Bulczas Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 To warto do was jechać bo może się wybiorę Bulczas pytasz a wiesz mojej mordy pewnie nie chcesz oglądać ale co jak co.. mięsko dobre zjesz ---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:39 ---------- PS Laki i ja będziemy dopiero koło 20 Dawno Cię nie widziałem to wsumie podjadę ale mięska nie zjem bo obiadek w domu zjadłem
danielom Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Ja nie bede . Nooo ja na Bielskie i Gliwickie to godzina pasuje, ale na żorskie to już nie ---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:50 ---------- Laki i ja będziemy dopiero koło 20 Posiedzicie do 21:30? Bo jak tak to może uprosze Grzesia, żeby mnie z Euromotu wzial i tam z autobusu wysiąde
#Przemo# Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ja nie dam rady nesteti Arturoo jak tam nowa furka?? Oglądałeś ją w końcu?
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Ja nie bede . Nooo ja na Bielskie i Gliwickie to godzina pasuje, ale na żorskie to już nie curvus .......................... prorok jaki czy co :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: ---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:26 ---------- Arturoo jak tam nowa furka?? Oglądałeś ją w końcu? tak jest zobaczona ,objechana chyba się nada
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 na razie to myślę nad c5 w sedanie z 2.4 w Q ---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:46 ---------- zapożyczone od kumpeli z fejsa :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. *POMOC:* - Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji. - Jak samochód robi brum brum - to jest benzyniak, a jak kle kle - to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. *PROBLEM:* BŁAGAM O POMOC!!!! - kolega mi powiedział, że płyta DVD lepiej odbija radar niż zwykła płyta - podpowiedzcie mi proszę, czy mnie nie skłamał - bo jeśli rzeczywiście to jest prawda, to czy w kazdym hipermarkecie, jak pojadę do miasta bede mógł taką płytę kupić? Na razie używam zwykłej płyty i jestem zadowolony - nie dostałem żadnego mandatu!!! *POMOC:* - Powieś sobie jeszcze trzy takie płyty - już z daleka będzie widać, że jedzie idiota. - Fakt, oni swoich nie zatrzymują. - Jako że płyta DVD ma wiekszą pojemność, tak przy większej prędkości płyta ta lepiej działa. Tylko pamietaj, że strona przeznaczona do zapisu musi być skierowana w stronę policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost prędkości pokazywanej przez radar. Sam stosuję 3 płyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Pucek od wczoraj mam komplet 24 pkt w połowie kwietnia spadnie mi 8 więc na rok coś wolniejszego może być jak znalazł
tomaszstn Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 na razie to myślę nad c5 w sedanie z 2.4 w Q---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:46 ---------- zapożyczone od kumpeli z fejsa :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. *POMOC:* - Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji. - Jak samochód robi brum brum - to jest benzyniak, a jak kle kle - to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. *PROBLEM:* BŁAGAM O POMOC!!!! - kolega mi powiedział, że płyta DVD lepiej odbija radar niż zwykła płyta - podpowiedzcie mi proszę, czy mnie nie skłamał - bo jeśli rzeczywiście to jest prawda, to czy w kazdym hipermarkecie, jak pojadę do miasta bede mógł taką płytę kupić? Na razie używam zwykłej płyty i jestem zadowolony - nie dostałem żadnego mandatu!!! *POMOC:* - Powieś sobie jeszcze trzy takie płyty - już z daleka będzie widać, że jedzie idiota. - Fakt, oni swoich nie zatrzymują. - Jako że płyta DVD ma wiekszą pojemność, tak przy większej prędkości płyta ta lepiej działa. Tylko pamietaj, że strona przeznaczona do zapisu musi być skierowana w stronę policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost prędkości pokazywanej przez radar. Sam stosuję 3 płyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:03 ---------- Dobry wieczór
Pucek Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Pucek od wczoraj mam komplet 24 pkt w połowie kwietnia spadnie mi 8 więc na rok coś wolniejszego może być jak znalazł Mówiłem że nie jeździsz normalnie Nie zazdroszczę, ja mam czyste konto
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 także nasza rozmowa z wtorku i jej rezultat będzie odwleczony w czasie
tomaszstn Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 także nasza rozmowa z wtorku i jej rezultat będzie odwleczony w czasie Artur to co jednak przesiadasz się na inne auto?
m3rvin Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 :hi: dzięki za spota nazot.... , kozaki w na zimówkach pokozali 3 auta rozdupcone ...... na zakręcie ale gładko było ---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:12 ---------- Oj Arturze, będziesz żałował c5 niema złe jak go piszą
danielom Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Ja nie bede . Nooo ja na Bielskie i Gliwickie to godzina pasuje, ale na żorskie to już nie curvus .......................... prorok jaki czy co :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: Nima śmiechu, juz to ktoryś raz zauważylem
#Przemo# Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 No i powiało śniegiem ale we wtorek ma być już +10 montniemy letnie i nowe Heble będzie gites oby przepowiednie pogodowe dotrzymały słowa
H4mm3R Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 :hi: nazot.... , kozaki w na zimówkach pokozali 3 auta rozdupcone ...... na zakręcie ale gładko było Kozak przed roszkowem też fajny zakręt mosz...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 także nasza rozmowa z wtorku i jej rezultat będzie odwleczony w czasie Artur to co jednak przesiadasz się na inne auto? Tak kombinuję
Rekomendowane odpowiedzi