Pretor Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Ja już też mam powoli dość diesli. To jest mój piąty z rzędu TD i raczej ostatni. W sumie po trzecim TD też tak gadałem . ---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:48 ---------- zapomniałem.
miron78 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 po spędzeniu wczoraj całego dnia w garażu dziś już było śmiganko z rogalem od ucha do ucha Pakiet S4 na furce - koła letnie też - i muszę przyznać fura wygląda 2 razy groźniej niż się spodziewałem są małe niedociągnięcia, yły małe nispodzianki ale ogólnie jest MEGA - zostały mi jeszcze do ogarnięcia listwy wew. i zew. + kosmetyka wew. i zew. i będzie OK ( myślę że w następną sobotę uda mi się to ogarnąć ) bo niestety w tygodniu zero szans
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 no właśnie...coś na klikał a "efektu" nie ma:eusathink:
miron78 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 nie - bo czasu nie było a i furka jeszcze na 100% nie gotowa
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 normalnie cisza w tym wątku... wszyscy w gościach są ?? dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi