Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie na tył sobie 16stki wrzucę i będzie smerfowo :grin::grin:

Po pierwsze tylko jedna a po drugie to zapas, a już tak chcesz gargamelu rzyczę ci żebyś kapcia złapał tak jak ja :tongue4:

Ja kupuje nowe gumy i takich problemów nie mam :tongue4:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po pierwsze tylko jedna a po drugie to zapas, a już tak chcesz gargamelu rzyczę ci żebyś kapcia złapał tak jak ja :tongue4:

i po kiego grzyba się unosisz......

Hammera nie znasz ??????????

on jest tak leniwy ,że zadzwoni po assistance by mu przyjechali ,zmienili koło ,a sam nawet palcem nie ruszy....taki jest :decayed::wink:

Opublikowano

i po kiego grzyba się unosisz......

Hammera nie znasz ??????????

on jest tak leniwy ,że zadzwoni po assistance by mu przyjechali ,zmienili koło ,a sam nawet palcem nie ruszy....taki jest :decayed::wink:

A co łapki sobie będę brudzić :grin::decayed: poza tym ja nie mam zapasu, laweta i sru do miejsca docelowego :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ----------

http://allegro.pl/vw-passat-b5-2-3-vr5-oslona-plastik-pokrywa-i2261095481.html

brać chłopaki bo się opłaca :naughty:

---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ----------

Daniel, masz Vaga? Jak nie to może ktoś wziąłby na spota jutro bo po wymianie silniczka klimy musiałbym stare błędy pokasować :naughty:

Opublikowano

mam, a jutro powinienem miec VCDS'a

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ----------

Hammer specu od kosmetyków samochodowych, poleć mi jakiś wosk do furki.

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ----------

---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ----------

coś to forum świruje dzisiaj

---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

Opublikowano

Sam wosk Ci nic nie da, najpierw musisz lakier doprowadzić do dobrego stanu. Kolejna sprawa ile chcesz wydać na wosk :whistling:

Opublikowano

To znaczy maybacha to to nie musi być ale na malucha też nie, rozumiesz?

Opublikowano

No wiesz musiał byś to:

- dobrze umyć

- wyglinkować

- umyć

- przelecieć cleanerem

- nałożyć wosk

- myć dobrym shampo

koszt kosmetyków ~300zł

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

Tak przygotowana powierzchnia zapewnia że wosk będzie długo się trzymał, wiadomo możesz zapodać sam wosk ale to tak 2-3tyg i na nowo nakładasz...

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ----------

Tak przygotowana powierzchnia zapewnia że wosk będzie długo się trzymał, wiadomo możesz zapodać sam wosk ale to tak 2-3tyg i na nowo nakładasz...

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ----------

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ----------

---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ----------

---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

jedź do niego ma tyle tego na regalach ,że wydasz wypłatę :wink: ale efekt będzie :kox:

Opublikowano

Daniel & Grzesiek mam dla was zaślepki :wink:

Opublikowano

kurna co ja mam w profilu :polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

Danielu daj potem mi znać na gg lub sms co w temacie ,o który pytałem :wink:

Opublikowano

No wiesz musiał byś to:

- dobrze umyć

- wyglinkować

- umyć

- przelecieć cleanerem

- nałożyć wosk

- myć dobrym shampo

koszt kosmetyków ~300zł

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ----------

Ok tylko jakieś konkrety jakie preparaty do danej operacji?? Jak nie chcesz pisać tutaj to pisz na PW

Opublikowano
:siema: