Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Podsumowanie... chcialem tylko powiedziec że ładnie Grzesiu zrobił sobie auto ... bo wczesniej było "zwykłe" ... jak wiele ... Wkońcu udało mi sie dobrze wyrazic .. :banan::banan::banan::banan:
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Przeciez to Grzeskowe Nie wiem czy mnie w ciula robisz czy nie ale furka bardzo ladna ... :thumbup1::thumbup1: mi sie kojarzy że grzesiek miał jakąś padline ... :polew::polew: Podsumowanie... chcialem tylko powiedziec że ładnie Grzesiu zrobił sobie auto ... bo wczesniej było "zwykłe" ... jak wiele ... Wkońcu udało mi sie dobrze wyrazic .. :banan::banan::banan::banan: alleluja :banan::banan:
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Nie musi Cie byc stac ... możesz miec stare Audi 80 i jak o nie zadbasz to bedzie robiło robote na drodze... to nie chodzi o pieniądze tylko o prace, gust, itd. Np takie
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 ło żesz, parę minut mnie nie było a tu taka jazda
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 dokładnie tak .. tylko Ty mnie tu rozumiesz ... :polew::polew:
#Przemo# Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 a była nadzieja na porządny fight będzie w czwartek i będzie dodatkowa motywacja do przyjazdu a tu lipa znowu się poigłaskali :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 a była nadzieja na porządny fight będzie w czwartek i będzie dodatkowa motywacja do przyjazdu a tu lipa znowu się poigłaskali :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 a była nadzieja na porządny fight będzie w czwartek i będzie dodatkowa motywacja do przyjazdu a tu lipa znowu się poigłaskali :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Hmmm ... zawsze ty możesz jeszcze do daniela wyskoczyc i my popatrzymy ... :decayed:
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Mario, my od dzisiaj mamy bana na żorskie
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Spoko ... nie przejmuj się ... po prostu dla niego słowo kupa znaczy co innego niż dlamnie ... :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Spoko ... nie przejmuj się ... po prostu dla niego słowo kupa znaczy co innego niż dlamnie ... :polew: nie dołuj kolegi bo nam wątek zamknie i nie będzie gdzie spamować
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 a była nadzieja na porządny fight będzie w czwartek i będzie dodatkowa motywacja do przyjazdu a tu lipa znowu się poigłaskali :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: i tak byś nie przyjechał ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- Mario, my od dzisiaj mamy bana na żorskie Bo? Spoko ... nie przejmuj się ... po prostu dla niego słowo kupa znaczy co innego niż dlamnie ... :polew: No widzisz, nie dogadaliśmy się, chociaż jak już ironizujesz to uderz z tym do mnie a nie wokół Spoko ... nie przejmuj się ... po prostu dla niego słowo kupa znaczy co innego niż dlamnie ... :polew: nie dołuj kolegi bo nam wątek zamknie i nie będzie gdzie spamować Nie zyje tylko forum i spotami, żebym miał sie przejmować, po prostu nie lubię niedomówień, chyba wystarczająco wyjasniłem pare postów wczesniej.
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 No najlepiej, wszystkich wokół podburzyć a potem ze niby moja wina
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Daniel wyluzuj Daniel napisz jaka u Ciebie pogoda Nie ma to jak powadzić sie z 2 innymi w czyimś watku a potem go zamknąc...
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Chyba u Ciebie jakaś burza bo u mnie słońce świeci
Rekomendowane odpowiedzi