Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podsumowanie... chcialem tylko powiedziec że ładnie Grzesiu zrobił sobie auto ... bo wczesniej było "zwykłe" ... jak wiele ... :decayed:

Wkońcu udało mi sie dobrze wyrazic .. :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

:decayed:

Opublikowano

:hi:

Przeciez to Grzeskowe :whistling:

Nie wiem czy mnie w ciula robisz czy nie ale furka bardzo ladna ... :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1: mi sie kojarzy że grzesiek miał jakąś padline ... :D

:polew::polew::polew::polew::polew:

Podsumowanie... chcialem tylko powiedziec że ładnie Grzesiu zrobił sobie auto ... bo wczesniej było "zwykłe" ... jak wiele ... :decayed:

Wkońcu udało mi sie dobrze wyrazic .. :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

alleluja :banan::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano
Nie musi Cie byc stac ... możesz miec stare Audi 80 i jak o nie zadbasz to bedzie robiło robote na drodze... to nie chodzi o pieniądze tylko o prace, gust, itd.

Np takie

SAM_3770.jpg

Opublikowano
:facepalm: ło żesz, parę minut mnie nie było a tu taka jazda :kox:
Opublikowano

dokładnie tak .. tylko Ty mnie tu rozumiesz ... :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

a była nadzieja na porządny fight będzie w czwartek i będzie dodatkowa motywacja do przyjazdu a tu lipa znowu się poigłaskali :decayed::grin:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
a była nadzieja na porządny fight będzie w czwartek i będzie dodatkowa motywacja do przyjazdu a tu lipa znowu się poigłaskali :decayed::grin:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:polew::polew::polew:

Opublikowano
Opublikowano

Hmmm ... zawsze ty możesz jeszcze do daniela wyskoczyc i my popatrzymy ... :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Mario, my od dzisiaj mamy bana na żorskie :polew:

Opublikowano

Spoko ... nie przejmuj się ... po prostu dla niego słowo kupa znaczy co innego niż dlamnie ... :polew::polew::polew:

Opublikowano
Spoko ... nie przejmuj się ... po prostu dla niego słowo kupa znaczy co innego niż dlamnie ... :polew::polew::polew:

nie dołuj kolegi bo nam wątek zamknie i nie będzie gdzie spamować :banan:

Opublikowano

i tak byś nie przyjechał :decayed:

---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

Mario, my od dzisiaj mamy bana na żorskie :polew:

Bo?

No widzisz, nie dogadaliśmy się, chociaż jak już ironizujesz to uderz z tym do mnie a nie wokół :whistling:

nie dołuj kolegi bo nam wątek zamknie i nie będzie gdzie spamować :banan:

:facepalm:

Nie zyje tylko forum i spotami, żebym miał sie przejmować, po prostu nie lubię niedomówień, chyba wystarczająco wyjasniłem pare postów wczesniej.

Opublikowano
:doh: ten znowu zaczyna
Opublikowano

No najlepiej, wszystkich wokół podburzyć a potem ze niby moja wina :facepalm:

Opublikowano

Daniel wyluzuj :decayed:

Opublikowano

Daniel napisz jaka u Ciebie pogoda :naughty:

Opublikowano
Daniel wyluzuj :decayed:

:good:

Daniel napisz jaka u Ciebie pogoda :naughty:

:sick3:

Nie ma to jak powadzić sie z 2 innymi w czyimś watku a potem go zamknąc... :kwasny:

Opublikowano

Chyba u Ciebie jakaś burza :kwasny: bo u mnie słońce świeci :banan: