H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 dobry PANY JUTRO JEST PODOBNO INTEGRACJA W WODZICHU NA KAUFLANDZIE O 14 WYBIERA SIĘ KTOŚ? Seves czytaj, egon podał nawet link do tematu....
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Krzychu 3 nakrętki to nawet jak gorzoły wypijesz to Ci nie wykarze
#Przemo# Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja dzisiaj się opalam na czantorii przy piwku spoty odpadają. Udanego spota.
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja będę na pewno na spocie:decayed: po skorygowaniu gwinta, no wreście to zaczyna jakoś wyglądać I tak trzymać ... ja bede punktualnie zobaczymy:naughty: i tu się Daniel po trochu mylisz...podniosłem przód o 5mm:polew: a tył obniżyłem o 10mm:decayed:
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Kuna wpadasz dziś na VAG integracje do SWD?
Kuna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Kuna wpadasz dziś na VAG integracje do SWD? Na integracje nie jadę, dopiero od Daniela wróciłem
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 no nie dawno wróciłem z swd i nawet parę autek tam było:decayed: Hammer...na żywo to normalnie:jerk:
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zajazd jest otwarty, tak dla wiadomości, powinienem być na czas:wink:
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zajazd jest otwarty, tak dla wiadomości, powinienem być na czas:wink:no to ładniee...
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zajazd jest otwarty, tak dla wiadomości, powinienem być na czas:wink: My z mironem mozemy sie troszke spoznic
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja będę na pewno na spocie:decayed: po skorygowaniu gwinta, no wreście to zaczyna jakoś wyglądać I tak trzymać ... ja bede punktualnie ---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ---------- Zajazd jest otwarty, tak dla wiadomości, powinienem być na czas:wink: My z mironem mozemy sie troszke spoznic
m3rvin Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zajazd jest otwarty, tak dla wiadomości, powinienem być na czas:wink: My z mironem mozemy sie troszke spoznic niechcemy wiedziec co bedzecie robić
Guregoru Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki za spota Co wy byście zrobili jakby te Gliwice nie przyjeżdżały Czester dzięki za podwózkę w obie strony
Rekomendowane odpowiedzi