Polko_V Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 dopiero Ci prąd podłaczyli po wtorkowej nawałnicy?? :decayed:
Kuna Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Masz rację poniekąd. Była burza, uderzyło w mój blok i spaliło mi port z karty sieciowej z internetu... Chciałem go wymienić, ale koszt mnie rozwalił... Więc dzisiaj w Katowicach kupiłem sobie router i śmigam z lapkiem po całym domu
danielom Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Masz rację poniekąd. Była burza, uderzyło w mój blok i spaliło mi port z karty sieciowej z internetu... Chciałem go wymienić, ale koszt mnie rozwalił... Więc dzisiaj w Katowicach kupiłem sobie router i śmigam z lapkiem po całym domu Idioto
Kuna Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Masz rację poniekąd. Była burza, uderzyło w mój blok i spaliło mi port z karty sieciowej z internetu... Chciałem go wymienić, ale koszt mnie rozwalił... Więc dzisiaj w Katowicach kupiłem sobie router i śmigam z lapkiem po całym domu Idioto ? znasz sie na tym?
Kuna Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Mhm. Bo wiesz, mam drugiego laptopa który nie działa, podobno płyta główna się spaliła. Dałoby się coś zrobić? Bo leży i się kurzy
danielom Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Ja tylko sprawy zwiazane z netem itd, serwisu lapsow nie robie, jedynie PC.
Kuna Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 A znasz jakiegoś szpeca z okolicy co dałby radę coś takiego ogarnąć, wiem że na allegro taka płyta kosztuje koło 100zł
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Dobry, Tydzień bez internetu - masakra I bez tel. chyba też
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 gdzie Ci grzmi...??!!:decayed: A tu i tam Musimy poprawić te boczne naklejki bo kapka za wysoko są
Polko_V Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 f*ck:facepalm:...wiedziałem, że nie przejdzie:polew: spoko...nie ma sprawy:wink: ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- ehh...idę po kolejnego browca
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 u nas :decayed::decayed: A mówiłem mu :decayed: ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- f*ck:facepalm:...wiedziałem, że nie przejdzie:polew:spoko...nie ma sprawy:wink: Fuszera majster
Polko_V Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 ee...no...nie mówimy o krańcach świata... :decayed: ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- u nas :decayed::decayed: A mówiłem mu :decayed: ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- f*ck:facepalm:...wiedziałem, że nie przejdzie:polew:spoko...nie ma sprawy:wink: Fuszera majster ekhemm...proponowałem aby poprawić a Ty ...pie_rdol to:polew:
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 u nas :decayed::decayed: A mówiłem mu :decayed: ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- f*ck:facepalm:...wiedziałem, że nie przejdzie:polew:spoko...nie ma sprawy:wink: Fuszera majster ekhemm...proponowałem aby poprawić a Ty ...pie_rdol to:polew: Jutro rano jestem
Polko_V Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 rzeczywiście się blysko, ale nie grzmi...dodaje: jeszcze:whistling: ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- ja yhyym...ciekawe o której??
Rekomendowane odpowiedzi