Polko_V Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 małe przeoczenie w anglu a tak wracając do tego, to tak jak hammer powiedział, więcej fot, to się coś zrobi [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 22:44_________________________________________________wiesz...jak nie miałem porządnej lutownicy...to dziś dostałem dwie
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 od przybytku glowa nie boli, ja mam 4
Polko_V Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 takie jakie chciałem...takie jak kiedyś produkowali z miedzianymi grotami...
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 takie jakie chciałem...takie jak kiedyś produkowali z miedzianymi grotami... takie najlepsze ja mam 2 stacje z racji roboty po godzinach
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Danielu - wystartuj z nową listą na czwartek bo ta to już chyba przeszłość
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Anielu - wystartuj z nową listą na czwartek bo ta to już chyba przeszłość Ty zawsze musisz być taki wściekły?
Polko_V Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no to ja się piszę a moja żonka jeszcze nie wie, zle zapewne też pojedzie
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Anielu - wystartuj z nową listą na czwartek bo ta to już chyba przeszłość [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 22:54_________________________________________________ Anielu - wystartuj z nową listą na czwartek bo ta to już chyba przeszłość Ty zawsze musisz być taki wściekły? Bedziesz?
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Jak mi rano nic nie wyskoczy i pójdę od razu po pracy spać to przyjadę, ostatnio niestety się nie dało
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 bardziej to niz Anioł :> Widac po opinii na forum
Polko_V Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Danielll...29 a nie 22 :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 22:59_________________________________________________ bardziej to niz Anioł :> Widac po opinii na forum tiaa...efekt Axe działa...upadają nawet anioły :polew:
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Danielll...29 a nie 22 :gwizdanie: Za szybko czytasz albo za słabe okulary masz
Polko_V Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 i jeśli się mogę jeszcze wtrącić .... Po dzisiejszych konsultacjach wśród grona ludzi, którzy zjawili się w Szałasie a frekwencja była konkretna podjąłem się założenia wątku właśnie o spotach w Żorach, gdyż albowiem mamy tu lokal który ma spory parking i sporo miejsca w środku żeby pomieścić kilkanaście osób bez żadnych rezerwacji itd. Zawsze można siąść i pogadać, obsługa nie robi problemów z łączeniem stolików i ławek dla większej wygody. Kto chce, może zamówić dobre żarełko lub wypić ciepłą kawę, herbatę czy czekolade, co kto woli. Proponowany termin to CZWARTEK godzina 19. Mapka dojazdu do Szałasu: (klik i się powiększy) Na mapce po nazwach ulic fajnie widać gdzie od Rybnika, Pszczyny, Katowic, Wisły trzeba jechać by dotrzeć do Szałasu. Adres :Katowicka 10 44-240 Żory Link do strony: http://www.zajazdszalas.pl/ Jest tam Menu więc można się przygotować II spot w Żorach (czwartek 29.12.2011): 1. miron78 2. grzesiek26sg + Ewka 3. danielom 4. Pucek Proszę o jakieś sugestie co do godziny jeśli ktoś ma lepsze propozycje. Jeśli znajdzie się ktoś chętny może zrobimy jakieś ładne logo? Pozdrawiam to wyjustowane nie pasuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 23:01_________________________________________________za szybko czytam i czasami mi się zdarza coś przegapić lub zauważyć
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 A Ty sam nie pasujesz, masz napisane kiedy byl post wiec nie marudz Ida na pasterke do WARKI Pozdro!
Polko_V Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 A Ty sam nie pasujesz, masz napisane kiedy byl post wiec nie marudz Ida na pasterke do WARKI Pozdro! no też fakt... :gwizdanie:a ja do kościoła
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 W czwartek też wpadnę ,na krótko bo na noc pojadę
Rekomendowane odpowiedzi