Arturoo Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 I co smakowała Wam ta kiełobasa bezemnie ????? Drugie zmiany są do d*py... dzwoń do Grześka on miał kiełbachę ....wczoraj raczej postne dania były
seves Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Hammer co postawił czy dopiero jak będzie pewny? hmm kiedy rozstrzygnięcie? dobry
H4mm3R Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Hammer co postawił czy dopiero jak będzie pewny? hmm kiedy rozstrzygnięcie? Wszyscy pili a Ty jesteś stratny Kompilacja porąbanych GIFów + muzyka - Sadistic.pl
seves Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Hammer co postawił czy dopiero jak będzie pewny? hmm kiedy rozstrzygnięcie? Wszyscy pili a Ty jesteś stratny Kompilacja porąbanych GIFów + muzyka - Sadistic.pl tego sie obawiałem że wyczekasz na jakiegoś spota kiedy dojedzie nas tylko 5 i wtedy postawisz ale cóż z ekonomii, organizacji, reklamy, marketingu ocena celująca
Polko_V Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- po kawce...a teraz muszę iść pozbierać ten burdel pod wiatą Arturku...i jak to wygląda w świetle dziennym ??
#Przemo# Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- po kawce...a teraz muszę iść pozbierać ten burdel pod wiatą Arturku...i jak to wygląda w świetle dziennym ?? A co znowu coś rozwalił?? :polew:
Polko_V Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 nie...wręcz przeciwnie poprawialiśmy co nie co, jakby to ująć...kosmetyka:wink: ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- po kawce...a teraz muszę iść pozbierać ten burdel pod wiatą Arturku...i jak to wygląda w świetle dziennym ?? A co znowu coś rozwalił?? :polew: A Ty idź do auta odpal i wrzuć pierwszy bieg:decayed:---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- a tu co takowa cichosza... no nic...powoli się zbieram na weselicho:decayed: tylko aby moje ograny to wytrzymały:facepalm: :decayed:
Arturoo Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Arturku...i jak to wygląda w świetle dziennym ?? nie dzwoniłem bo po prostu ........................... :sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3::sick3: dzięki śliczne
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ten zawsze tych ikonek musi nawalić
Orzeszek Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Artur ,dałbyś mi namiar na gościa z klubu od którego brałeś części.
Arturoo Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Artur ,dałbyś mi namiar na gościa z klubu od którego brałeś części. pisz do Pawła ...ja biorę od niego http://a4-klub.pl/members/pauel-33095/
Orzeszek Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Artur ,dałbyś mi namiar na gościa z klubu od którego brałeś części. pisz do Pawła ...ja biorę od niego http://a4-klub.pl/members/pauel-33095/ Podziękował
Arturoo Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 co tam? nie stać mnie na aso i kupowanie tam dupsów....tam to tylko to co trzeba bo nie ma zamiennika a stare plastyki albo znaczki kosztują kilka złoty ,a nie dziesiątki jak w aso
tomaszstn Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ja już teraz też odkrywam świat zamienników
Rekomendowane odpowiedzi