A4 Mario Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 spoko gulf... ale na tej glebie i oponach to tylko laweta ... kicz i tyle...
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- Atrur dowiedz się co z tym zamówieniem ---------- Post dopisany at 08:29 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- Audi A4 B5 konsola 2 din lift 99-01 navi (2610806523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Licytować
seves Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:35 ---------- jak tam na sobotę kto się szykuje:naughty: możnaby eqipę raciborsko-wodzisławską (czyt. Hammer) poprosić żeby przeleciała przez Rybnik, po drodze dołączy do nich eqipa rybnicka (czyt. Seves) i wszyscy razem uderzymy na żory - zgarniemy Was i razem pojedziemy na 3stawy
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 jak tam na sobotę kto się szykuje:naughty:możnaby eqipę raciborsko-wodzisławską (czyt. Hammer) poprosić żeby przeleciała przez Rybnik, po drodze dołączy do nich eqipa rybnicka (czyt. Seves) i wszyscy razem uderzymy na żory - zgarniemy Was i razem pojedziemy na 3stawy Ja jadę przez Bielsko do Katowic, bo mam tam coś do załatwienia rano
seves Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 jak tam na sobotę kto się szykuje:naughty:możnaby eqipę raciborsko-wodzisławską (czyt. Hammer) poprosić żeby przeleciała przez Rybnik, po drodze dołączy do nich eqipa rybnicka (czyt. Seves) i wszyscy razem uderzymy na żory - zgarniemy Was i razem pojedziemy na 3stawy Ja jadę przez Bielsko do Katowic, bo mam tam coś do załatwienia rano a taki miałem fajny plan bez b7 jechać na pare aut to już nie to samo.. takie b7 na ledach to jednak ładnie między innymi aczwórkami się prezentuje a dzięki temu cała grupa poważniej :decayed:
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 jak tam na sobotę kto się szykuje:naughty:możnaby eqipę raciborsko-wodzisławską (czyt. Hammer) poprosić żeby przeleciała przez Rybnik, po drodze dołączy do nich eqipa rybnicka (czyt. Seves) i wszyscy razem uderzymy na żory - zgarniemy Was i razem pojedziemy na 3stawy Ja jadę przez Bielsko do Katowic, bo mam tam coś do załatwienia rano a taki miałem fajny plan bez b7 jechać na pare aut to już nie to samo.. takie b7 na ledach to jednak ładnie między innymi aczwórkami się prezentuje a dzięki temu cała grupa poważniej :decayed: No widzisz peszek, pamiętaj że mam bixenon do lansu i navi co pokazuje moją lokalizację
tomaszstn Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Kurde Tomek, jak ktoś by mi tak posłodził to bym przez Warszawę jechał
seves Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 No widzisz peszek, pamiętaj że mam bixenon do lansu i navi co pokazuje moją lokalizację no właśnie :grin::grin::grin::grin: :polew::polew::polew::polew: Kurde Tomek, jak ktoś by mi tak posłodził to bym przez Warszawę jechał no on nic nie kuma
tomaszstn Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Seves jedź dzisiaj na Bielsko, Hamer będzie to mu wyjaśnimy ręcznie Hamer, widziałem ostatnio że jakieś bity fajne kupiłeś, wziąłbyś ze sobą dzisiaj bo mam problem jednego torxa odkręcić
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Hamer, widziałem ostatnio że jakieś bity fajne kupiłeś, wziąłbyś ze sobą dzisiaj bo mam problem jednego torxa odkręcić Spoko
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Seves a Ty nie mądruj:tongue4: i tu masz co chciałeś <br /><br />
seves Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 jak tam na sobotę kto się szykuje:naughty:możnaby eqipę raciborsko-wodzisławską (czyt. Hammer) poprosić żeby przeleciała przez Rybnik, po drodze dołączy do nich eqipa rybnicka (czyt. Seves) i wszyscy razem uderzymy na żory - zgarniemy Was i razem pojedziemy na 3stawy Ja jadę przez Bielsko do Katowic, bo mam tam coś do załatwienia rano a taki miałem fajny plan bez b7 jechać na pare aut to już nie to samo.. takie b7 na ledach to jednak ładnie między innymi aczwórkami się prezentuje a dzięki temu cała grupa poważniej :decayed: No widzisz peszek, pamiętaj że mam bixenon do lansu i navi co pokazuje moją lokalizację Seves a Ty nie mądruj:tongue4: i tu masz co chciałeśhttp://s15.postimage.org/dvztv0srr/sev.jpg <br /><br /> dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hammerku bo mnie serio wku_rwia juz ten lacznik
Rekomendowane odpowiedzi