Arturoo Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Daniel ,Grzesiek jedziecie na Nałęże ???????????????? O 16 na Uniwarze w Pawłowicach zbiórka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy zawsze trza się prosić by ktoś na spota jechał i łaskawie odpowiedział ....curva macie wdupane jak nie odpiszecie
Polko_V Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Pane...dopiero z dworu wróciłem, na obiad i zara zaś do roboty...a forum nie mam pod ręką ja niestety odpadam...dziś mam na 17.30:kwasny: jutro i w piątek na 21.30 ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ---------- ...więc o 16.30 muszę się zbierać do roboty...niestety:kwasny:
danielom Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 Daniel ,Grzesiek jedziecie na Nałęże ????????????????O 16 na Uniwarze w Pawłowicach zbiórka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy zawsze trza się prosić by ktoś na spota jechał i łaskawie odpowiedział ....curva macie wdupane jak nie odpiszecie ja do 18 w robocie jak nie dluzej takze odpadam
tomaszstn Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Daniel to wpadaj po pracy, na pewno jeszcze posiedzimy
Pretor Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Zbierać się o 16.00 w Pawłowicach, będziemy z Arturem czekać.
A4 Mario Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Kto dziś będzie bo nie wiem czy jest sens sie spinać w robocie ????
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Ja jeszcze nie wiem na 100% ale raczej odpadam:hi:
seves Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 mnie też nie będzie.. a kto z żorskich wybiera się w sobotę na summer? planujemy w miarę możliwości wszyscy razem się zebrać
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 mnie też nie będzie..a kto z żorskich wybiera się w sobotę na summer? planujemy w miarę możliwości wszyscy razem się zebrać seves już się tak nie podniecaj tym wyjazdem, bo ja i tak z Tobą nie pojadę
seves Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 mnie też nie będzie..a kto z żorskich wybiera się w sobotę na summer? planujemy w miarę możliwości wszyscy razem się zebrać seves już się tak nie podniecaj tym wyjazdem, bo ja i tak z Tobą nie pojadę coooooooo? a wczoraj tak Ci się podobało że obiecałeś się postarać i miałeś zrobić wszystko żeby jechać ze mną na 2autka
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 mnie też nie będzie..a kto z żorskich wybiera się w sobotę na summer? planujemy w miarę możliwości wszyscy razem się zebrać seves już się tak nie podniecaj tym wyjazdem, bo ja i tak z Tobą nie pojadę coooooooo? a wczoraj tak Ci się podobało że obiecałeś się postarać i miałeś zrobić wszystko żeby jechać ze mną na 2autka Muszę przeguby wymienić, może tam do was dojadę koło południa. Ale ogólnie cała sobota stoi pod znakiem zapytania... Jutro będę więcej wiedział.
seves Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 mnie też nie będzie..a kto z żorskich wybiera się w sobotę na summer? planujemy w miarę możliwości wszyscy razem się zebrać seves już się tak nie podniecaj tym wyjazdem, bo ja i tak z Tobą nie pojadę coooooooo? a wczoraj tak Ci się podobało że obiecałeś się postarać i miałeś zrobić wszystko żeby jechać ze mną na 2autka Muszę przeguby wymienić, może tam do was dojadę koło południa. Ale ogólnie cała sobota stoi pod znakiem zapytania... Jutro będę więcej wiedział. toś wczoraj tak pogonij że strzeliły? bo we wtorek jeszcze nic nie trzaskało a może dlatego tak spokojnie jechałeś a nie mogą te przeguby do przyszłej soboty zaczekać?
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 mnie też nie będzie..a kto z żorskich wybiera się w sobotę na summer? planujemy w miarę możliwości wszyscy razem się zebrać seves już się tak nie podniecaj tym wyjazdem, bo ja i tak z Tobą nie pojadę coooooooo? a wczoraj tak Ci się podobało że obiecałeś się postarać i miałeś zrobić wszystko żeby jechać ze mną na 2autka Muszę przeguby wymienić, może tam do was dojadę koło południa. Ale ogólnie cała sobota stoi pod znakiem zapytania... Jutro będę więcej wiedział. toś wczoraj tak pogonij że strzeliły? bo we wtorek jeszcze nic nie trzaskało a może dlatego tak spokojnie jechałeś a nie mogą te przeguby do przyszłej soboty zaczekać? Tyś się jarał że B7 jedziesz i nic żeś nie czuł trochę nie bardzo, bo już mnie to wkurza:kwasny:
Polko_V Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 czy ja dziś dam radę na spota...raczej nie:kwasny: jeszcze mam całą listę co trzeba zrobić przed odpustem:facepalm:. ...A najgorsze to, że jutro jednak na 23 a w sobotę na 14:shock3: więc totalna kapa będzie ze spaniem po nocce jak i z SCP:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi