Arturoo Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Jak w czwartek będzie spot to się pojawię. Artur będę miał dla Ciebie FV z ASO . Ku##a garść samych śrubek do tego grata kosztowało 350zł . dla mnie
danielom Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 My tez sie raczej zjawimy
Mario22 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 My tez sie raczej zjawimy To dobrze bo Natala juz mi pisała że tęskni zamną ... :decayed::decayed:
danielom Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 :eusathink: :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 My tez sie raczej zjawimy To dobrze bo Natala juz mi pisała że tęskni zamną ... :decayed::decayed: co innego pisze ...co innego myśli....myślisz czemu tyle Daniela nie było :decayed::decayed::decayed:
danielom Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 Arturku, hmm bo wydaje sie ze mam w Tobie mentora Żeby do czegoś dojść trzeba za***rdalać
#Przemo# Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Ja w czwartek także do was zawitam
Arturoo Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Bedzie spot bo ja bede ... Ja w czwartek także do was zawitam a w takim razie ja zaczynam się zastanawiać :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Hammerku kierka mega i ten zapach ... jak bedziesz zamawiał to weź mi to ... bede se smarował co 3 dni
Arturoo Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Hammerku kierka mega i ten zapach ... jak bedziesz zamawiał to weź mi to ... bede se smarował co 3 dni Pane tylko ten specyfik jest tylko do kierownicy......Hammer mógł Ci tego nie powiedzieć
Mario22 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Kto smaruje ten jedzie ..... kto pije ten żyje... No to pyrsk ... Warka... jutro sie widzimy ... Do Bielska nie pocislem bo była kapa w temacie a i w domu miałem robote ...
Rekomendowane odpowiedzi