H4mm3R Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Kuna widzę że są efekty po siłce ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------
danielom Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 Tomek, robiles juz te zamowienie?
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Tomek, robiles juz te zamowienie? Tak
Polko_V Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Tomek, robiles juz te zamowienie? Tak curva...zapomniałem się Ci napomknąć o szamponiku do autka:kwasny:...jeszcze na dwa mycia mi zostało---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- :hi:
Kuna Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 :hi:Nie mam czasu na siłkę, teraz to mi się melisa na uspokojenie się przyda ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Dzisiaj dziewczyna syna od szefa która z nami pracuje, zrobiła mnie jak bym był psem. Laska która skończyła liceum i ma 19 lat, jedzie po mnie jak po psie i powiedziała mi że jak się postawie to wylecę. No zarąbiście
A4 Mario Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Kuna to jest tak normalnie ...
Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 :hi:Nie mam czasu na siłkę, teraz to mi się melisa na uspokojenie się przyda ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Dzisiaj dziewczyna syna od szefa która z nami pracuje, zrobiła mnie jak bym był psem. Laska która skończyła liceum i ma 19 lat, jedzie po mnie jak po psie i powiedziała mi że jak się postawie to wylecę. No zarąbiście Ja się jej nie dziwie Ty na spoty nie jezdzisz jak leje ....to se wyobrazam jaki jestes w pracy .....
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 :hi:Nie mam czasu na siłkę, teraz to mi się melisa na uspokojenie się przyda ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Dzisiaj dziewczyna syna od szefa która z nami pracuje, zrobiła mnie jak bym był psem. Laska która skończyła liceum i ma 19 lat, jedzie po mnie jak po psie i powiedziała mi że jak się postawie to wylecę. No zarąbiście Ja się jej nie dziwie Ty na spoty nie jezdzisz jak leje ....to se wyobrazam jaki jestes w pracy ..... :polew::polew:
Kuna Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 :hi:Nie mam czasu na siłkę, teraz to mi się melisa na uspokojenie się przyda ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Dzisiaj dziewczyna syna od szefa która z nami pracuje, zrobiła mnie jak bym był psem. Laska która skończyła liceum i ma 19 lat, jedzie po mnie jak po psie i powiedziała mi że jak się postawie to wylecę. No zarąbiście Ja się jej nie dziwie Ty na spoty nie jezdzisz jak leje ....to se wyobrazam jaki jestes w pracy ..... Nie jeźdzę po pracuję po 10-12h Nie ma ktoś jakiejś pracy, bo wole mniej zarabiać ale nie mieć takich problemów
Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 i jeszcze żeby curva było śmieszniej uważasz ,że jak jesteś czasem 10-12 h w pracy to jesteś zwolniony ze spota .... a co Ty byś chciał robić chłopcze ????pracować 3h zarobić 7k i nie jechać na spota bo zanosi się na zmianę pogody ?? :polew::polew::polew::polew:
Kuna Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Artur... nie wkurzaj mnie dzisiaj już jedna mała wredna dz*wka mnie wpieniła na maxa:facepalm:
Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 jesteś miekki skoro laska z Tobą tak porobiła........................i Ty chciałeś być komornikiem :polew::polew::polew::polew:
Kuna Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Jak by to nie była dziewczyna syna od komornika to już bym ją zjechał z góry na dól. Ale już 4 osoby przez nią wyleciały jak to mówią "sra wyżej niż dupe ma"
A4 Mario Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Kuna znalazł tu pocieszenie ... koledzy ... :grin:
Rekomendowane odpowiedzi