Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 yeeeeebany, jeździ na łopatach z A8, miałem je brać ale 18stka to za mała felga jak na mnie Ps. Szukam 2szt. 19stek RH wzór porsche na wiosnę będę jeżdził na łopatach z a8...teraz jeździłem na ładnych 17'' a z 19''dałem se siana...pod kopalnią za bardzo by kusiły a wiem co mówię [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:35_________________________________________________ eeeeeee 17stka i taka gleba = górne wahacze z komorze silnika, miałem tak w poprzedniej A4ce Latam teraz na zimowej 15stce i gwincie (setup letni) i biję się z myślami czy zmieniać na serię bo już jeżdżę bez plecionki a dziś zaglądałem i nic tam nie ma prócz silnika a tak szczerze...parę ale dosłownie razy poczułem jak dobiły "do końca"
miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 tak na marginesie szukam takiego felunku Akjam kupił 2 lata temau takie ori 18 ode mnie ( przywiozłem na nich moje B7 ) z tego co wiem to szuka teraz 19 więc zagadaj do niego bo felunek ori i pewny
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 albo takie cuś no nie powiem...inne niż inne tamte ładne też są, ale obeznane...wręcz powiem, że nudne [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:39_________________________________________________bierz te jak pisze Mateusz ^^ [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:40_________________________________________________pff ...Mirek
danielom Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie no, bo znowu zrobi się taka mała wymiana zdań jak ostatnio Muszę tam do Was pojechać bo nie wiem z kim piszę Grzesiek, -7 to podobna gleba do mojej, hmm widzę że nie tylko ja mam poryte Haha widze że ten sam problem, jak ja sie tam pojawiam też jest ostro, ciekawe czemu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie no, bo znowu zrobi się taka mała wymiana zdań jak ostatnio Muszę tam do Was pojechać bo nie wiem z kim piszę Grzesiek, -7 to podobna gleba do mojej, hmm widzę że nie tylko ja mam poryte Haha widze że ten sam problem, jak ja sie tam pojawiam też jest ostro, ciekawe czemu :gwizdanie: Leję na to
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 to są dtm'ki tyle ,że jakiś cfaniak je przepolerował
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie no, bo znowu zrobi się taka mała wymiana zdań jak ostatnio Muszę tam do Was pojechać bo nie wiem z kim piszę Grzesiek, -7 to podobna gleba do mojej, hmm widzę że nie tylko ja mam poryte Haha widze że ten sam problem, jak ja sie tam pojawiam też jest ostro, ciekawe czemu :gwizdanie: hmm...ja wiem i chyba Ty też wiesz
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 DTMki są bardzo trudno dostępne, ale będzie bez szału, może na b7 zrobi lekki szał, ale i tak będzie słabo [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:45_________________________________________________ Nie no, bo znowu zrobi się taka mała wymiana zdań jak ostatnio Muszę tam do Was pojechać bo nie wiem z kim piszę Grzesiek, -7 to podobna gleba do mojej, hmm widzę że nie tylko ja mam poryte Haha widze że ten sam problem, jak ja sie tam pojawiam też jest ostro, ciekawe czemu :gwizdanie: hmm...ja wiem i chyba Ty też wiesz Wszyscy wiedzą dlaczego
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 pamiętajmy...Arturowi jest potrzebna mocna, żeby nie powiedzieć curvnie mocna felga
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Stare łopaty z RS6 Ooo albo Avusy, ale tylko III
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 albo te co ma tylko, że w 18'' calach
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 pamiętajmy...Arturowi jest potrzebna mocna, żeby nie powiedzieć curvnie mocna felga taa ................ by lecąc bokiem w łuku w koleinach się nie pokrzywiła :polew: :polew:
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Qrczin...tak się zastanawiam, zobaczy się jak czas pozwoli, tak mnie korci aby na gliwice w piątek się wybrać ,bo w zeszłym tygodniu mnie zwerbowali na 17.30 do roboty
danielom Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 hmm...ja wiem i chyba Ty też wiesz Szczerze mowiac, nie wiem.
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Stare łopaty z RS6 Ooo albo Avusy, ale tylko III Hammer nie chce swoich sprzedać ,chomikuje je nie wiem po co :wallbash: :wallbash: ,zmienił by na inne w końcu
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 pamiętajmy...Arturowi jest potrzebna mocna, żeby nie powiedzieć curvnie mocna felga taa ................ by lecąc bokiem w łuku w koleinach się nie pokrzywiła :polew: :polew: tjiaa...żeby nie powiedzieć na dwóch kołach
danielom Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Qrczin...tak się zastanawiam, zobaczy się jak czas pozwoli, tak mnie korci aby na gliwice w piątek się wybrać ,bo w zeszłym tygodniu mnie zwerbowali na 17.30 do roboty Jedz jedz , fajnie maja
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 hmm...ja wiem i chyba Ty też wiesz Szczerze mowiac, nie wiem. ja też nie ...poprostu szczerze prawisz [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:52_________________________________________________ Qrczin...tak się zastanawiam, zobaczy się jak czas pozwoli, tak mnie korci aby na gliwice w piątek się wybrać ,bo w zeszłym tygodniu mnie zwerbowali na 17.30 do roboty Jedz jedz , fajnie maja a Ty też pojedziesz [br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:53_________________________________________________fuck :!: zapomniałem, że masz na popołudnie do roboty
Rekomendowane odpowiedzi