Arturoo Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Siema Te cycek ....kiedy to pisales o duzych alu i malych fujarach.....?
Majkel Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Podobno czym większe koło tym mniejszy siusiak, To samo tyczy się samochodu Żeś se Kuna samobója walnął!!:grin:
Kuna Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 No tak macie mnie ---------- Post dopisany at 15:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- Co tam Panowie na sylwestra robicie?
Kuna Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja jadę do Paryża Ty nie piernicz bo moja znajoma mnie właśnie namawiała na noc sylwestrową w Paryżu
m3rvin Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja jadę do Paryża Ty nie piernicz bo moja znajoma mnie właśnie namawiała na noc sylwestrową w Paryżu zapewny byś ją tam zawiózł zapłacił i odwiózł
Kuna Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 W między czasie jeszcze sex - ale tak to by wyglądało
m3rvin Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 W między czasie jeszcze sex - ale tak to by wyglądało desperat z Ciebie w burdelu taniej Cie wyjdzie
Majkel Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Kuna, taka mała, koleżeńska rada: wykasuj lepiej te posty z koleżanką i sylwkiem w Paryżu, bo Ci zaraz zaczną koleżanke z pracy przypominać, czekaj niech no Arturoo wejdzie
Kuna Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 W między czasie jeszcze sex - ale tak to by wyglądało desperat z Ciebie w burdelu taniej Cie wyjdzie Ale to nie ja płacę
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja jadę do Paryża Ty nie piernicz bo moja znajoma mnie właśnie namawiała na noc sylwestrową w Paryżu Ale podobno ma padać, więc w Twoim przypadku taka opcja odpada
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Podobno czym większe koło tym mniejszy siusiak, To samo tyczy się samochodu Żeś se Kuna samobója walnął!!:grin: no tak jakby Kuna, taka mała, koleżeńska rada: wykasuj lepiej te posty z koleżanką i sylwkiem w Paryżu, bo Ci zaraz zaczną koleżanke z pracy przypominać, czekaj niech no Arturoo wejdzie no to jestem :decayed::decayed: ............. moja znajoma mnie właśnie namawiała na noc sylwestrową w Paryżu czyli jednak będzie rozejm w pracy................wspólny Sylwek i........................... szukasz sobie nowej fuchy :decayed: jakoś te negocjacje z kobitami Ci nie idą Pane W między czasie jeszcze sex - ale tak to by wyglądało desperat z Ciebie w burdelu taniej Cie wyjdzie Ale to nie ja płacę firma ? ............................................:polew::polew::polew::polew::polew: Ja jadę do Paryża Ty nie piernicz bo moja znajoma mnie właśnie namawiała na noc sylwestrową w Paryżu Ale podobno ma padać, więc w Twoim przypadku taka opcja odpada spota przebolał to i może tyle by też zniósł na poczet tej jedynej nocy
Rekomendowane odpowiedzi