Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 okej nie ma sprawy, bo ewentualnie mogę być a nie muszę dom dalej:wink: ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- 10. cult-style SAISONAUFTAKT - The Final Edition | Facebook Tomuś wybierasz się, bo ja już rezerwuję termin w robocie:decayed: już jest ten weekend jako zaplanowany, aby do roboty nie zwerbowali:naughty:
H4mm3R Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Jo tak daleko w przyszłość nie patrza, ale pewnie pojada
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 no wiesz, ja też nie wiem czy dożyję tej daty (w moim zawodzie różnie bywa) pożyjemy zobaczymy, ale ważne że zaplanowane:decayed:
Majkel Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 10. cult-style SAISONAUFTAKT - The Final Edition | Facebook Tomuś wybierasz się, bo ja już rezerwuję termin w robocie:decayed: już jest ten weekend jako zaplanowany, aby do roboty nie zwerbowali:naughty: Grzesiek, wybieracie się jakąś większą ekipą z klubu?
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 wiesz co nie wiem czy z klubu, ale powiem Ci, że na pewno...pewna paczka co zjawia się tuningami pojedzie a ja z nimi:wink: jak będzie tak daleko to się zgadamy
Majkel Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 spoko też bym chetnie wyskoczyl, ale sporo czasu jeszcze zostało... tak jak mówisz, planować można
A4 Mario Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 10. cult-style SAISONAUFTAKT - The Final Edition | Facebook Tomuś wybierasz się, bo ja już rezerwuję termin w robocie:decayed: już jest ten weekend jako zaplanowany, aby do roboty nie zwerbowali:naughty: Grzesiek, wybieracie się jakąś większą ekipą z klubu? Ja też bym pojechał ale do tego czasu jeszcze kupa czasu
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 dokładnie...muszę odejść na chwilkę, bo ponoć mi się "gorzoła grzeje":kox: ...curva...wątrobo przepraszam:facepalm: wczoraj i dziś zaś
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 jeśli o mnie chodzi, to dobrze...
m3rvin Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 jeśli o mnie chodzi, to dobrze... jako wątroba?
Rekomendowane odpowiedzi