Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 zastanawiam się...jak będzie frekwencja [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:40_________________________________________________ u bracie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to moja ślubna z pierwszego małżeństwa może liczyć na jakiś kosmetyk ................max wypad do Zakopca na obiadek A w dodatku to kosmetyk męski :polew:aby i on miał co używać
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 :polew: :polew: zaś taką sknerą nie będę :polew: :polew:
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 :gwizdanie: no myślę, że nie jesteś
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Daniel - 1 post już fajnie wygląda a jeżeli nie jest to dla Ciebie problem i nie widzisz przeciwskazań to możesz dodać swój nr tel. jako kontakt w sprawach dojazdu, pytań, sugestii i innych Ja swój podałem i nikt specjalnie mnie telefonami nie zawala a czasami potrafi sie przydać ( szczególnie nowym ) ale oczywiście zrobisz ja Ci wygodnie
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Daniel - 1 post już fajnie wygląda a jeżeli nie jest to dla Ciebie problem i nie widzisz przeciwskazań to możesz dodać swój nr tel. jako kontakt w sprawach dojazdu, pytań, sugestii i innych Ja swój podałem i nikt specjalnie mnie telefonami nie zawala a czasami potrafi sie przydać ( szczególnie nowym ) ale oczywiście zrobisz ja Ci wygodnie tak profesjonalnie
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 zastanawiam się...jak będzie frekwencja jak na szybko liczę to może ze 4 furki powinny być [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________a poza tym tam zawsze jakieś stoją na parkingu
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 czarny (zmatowiały, porysowany ) popierdalacz grafitowy (czy hO_oj wi jaki to kolor) popierdalacz piżdzący niebieski popierdalacz ...popierdalacz
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie ma żartów w menu nie maja ale browarek butelkowy 4zł brałem w pt [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:49_________________________________________________ grafitowy (czy hO_oj wi jaki to kolor) popierdalacz Vulkanschwarz Mettalic wystarczy napisac ze pognieciony jak puszka i wszystko jasne
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie ma żartów w menu nie maja ale browarek butelkowy 4zł brałem w pt to tak względnie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________ Nie ma żartów w menu nie maja ale browarek butelkowy 4zł brałem w pt [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:49_________________________________________________ grafitowy (czy hO_oj wi jaki to kolor) popierdalacz Vulkanschwarz Mettalic wystarczy napisac ze pognieciony jak puszka i wszystko jasne można i tak
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 piżdzący niebieski popierdalacz ...popierdalacz nogaro blue piżdzący niebieski popierdalacz ...popierdalacz no z tym to ostatnio różnie bywało
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 piżdzący niebieski popierdalacz ...popierdalacz nogaro blue Chyba kolor papa smerf
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jak to Arturoo powiedzial na koniec, nawet jakby nikt sie nie zjawił to zawsze mozna siasc do cieplego, zamowic herbatke, posiedziec poczekac i najwyzej do domku, nie tak jka na parkingu pod golym niebem na mrozie
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ale jeździ Artur...jeździ i to ważne
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 piżdzący niebieski popierdalacz ...popierdalacz nogaro blue Chyba kolor papa smerf jak zwał tak zwał
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 no Daniel...dokładnie nie będzie "ciemno i zimno" [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:57_________________________________________________poprostu Tomku...indywidualny
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jak to Arturoo powiedzial na koniec, nawet jakby nikt sie nie zjawił to zawsze mozna siasc do cieplego, zamowic herbatke, posiedziec poczekac i najwyzej do domku, nie tak jka na parkingu pod golym niebem na mrozie dokładnie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:58_________________________________________________ no Daniel...dokładnie nie będzie "ciemno i zimno" :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:59_________________________________________________3-ci raz dziś o tym czytam i co róż to w innym wątku :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi