Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 okej będę śledził wątek więc będę na bierząco:decayed:
seves Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hammer markera nie mam ale mogę mieć biały pisak olejowy generalnie bardzo podobne - daj znać czy chcesz i jaka grubość ewentualnie Tylko ten pisak jest chyba zmywalny? A mi chodzi o trwałość... 0,7-1mm gruby olejowy pisze po prostu olejem czyli taką farbą - jest niezmywalny, a jeśli to rozpuszczalnikiem wezmę Ci z firmy ale może być grubszy - napisane na nim jest 1-2mm? bo cienki ma metalową końcówkę i generalnie jest podobny do biurowego korektora tzn zależy do czego potrzebujesz..
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hammer markera nie mam ale mogę mieć biały pisak olejowy generalnie bardzo podobne - daj znać czy chcesz i jaka grubość ewentualnie Tylko ten pisak jest chyba zmywalny? A mi chodzi o trwałość... 0,7-1mm gruby olejowy pisze po prostu olejem czyli taką farbą - jest niezmywalny, a jeśli to rozpuszczalnikiem wezmę Ci z firmy ale może być grubszy? bo cienki ma metalową końcówkę i generalnie jest podobny do biurowego korektora tzn zależy do czego potrzebujesz.. aha grubszy odpada, bo musza szczegółowe znaki na nie dużych elementach plastikowych narysować, może to ogarna tym cienkim
Kuna Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 W pracy robić się nie chce, a w domu kurde nudzę się
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 W pracy robić się nie chce, a w domu kurde nudzę się chciałbym mieć takie dylematy
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 W pracy robić się nie chce, a w domu kurde nudzę się czyli prawidłowy odruch po świętach:decayed:
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja dzisiaj odpadam przejeżdzałem nie daleko 25.12
Kuna Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 W pracy robić się nie chce, a w domu kurde nudzę się czyli prawidłowy odruch po świętach:decayed: A daj spokój 2 dni wolnego wziąłem bo nie chciało mi się siedzieć
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 no to dziś na spota wpadniesz:wink:...spoko ponoć nie ma padać
Orzeszek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja dzisiaj odpadam przejeżdzałem nie daleko 25.12 Trzeba było na moczka wpaść
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 o 22 byłbyś raczej nie zadowolony:decayed:
#Przemo# Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 no to dziś na spota wpadniesz:wink:...spoko ponoć nie ma padać Właśnie że ma lać a naklejek też ni ma czyli go nie będzie
Orzeszek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 o 22 byłbyś raczej nie zadowolony:decayed: Trzeba było zaryzykować
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 no to dziś na spota wpadniesz:wink:...spoko ponoć nie ma padać Właśnie że ma lać a naklejek też ni ma czyli go nie będzie cii...
m3rvin Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 no nie byda mom wenflon w ręce i uziemiony
Rekomendowane odpowiedzi