Mario22 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 z rana beret w czwartek się melduje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 :hi: dziękuje za wczorajszego spota Pany -> Szaszłyk był wyśmienity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 dzięki za wczoraj i sory że tak pitłem nie pożegnając się z niektórymi ale pizgało mi że hej... nawet te 260stopni u mironia mnie nie rozgrzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzieki Pany za wczorajszego spota. Widzę że Siemian reprezentuje Bielsko w swoim najlepszym stylu :polew: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 10:15_________________________________________________najlepszy of korz siemian :polew: jak mijał Szałas to na tempomacie ze 110 może miał :gwizdanie: ale jak zawrócił to wpadł z piskiem na parking jakby nie wiadomo jak szybko jeździł :decayed: On tak wpadł na ten parking żeby tego brzęczenia z pod furki nie było słychać, jak leciał w drugą stronę to już 2km wcześniej go było słychać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 On tak wpadł na ten parking żeby tego brzęczenia z pod furki nie było słychać, jak leciał w drugą stronę to już 2km wcześniej go było słychać :polew: cholera rozpracowałeś mnie mialem do wyboru, albo zrobić to szybko i liczyć że nikt nie zauważy albo od połowy drogi jechać na zgaszonym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 dobry On tak wpadł na ten parking żeby tego brzęczenia z pod furki nie było słychać, jak leciał w drugą stronę to już 2km wcześniej go było słychać :polew: cholera rozpracowałeś mnie mialem do wyboru, albo zrobić to szybko i liczyć że nikt nie zauważy albo od połowy drogi jechać na zgaszonym silniku Siemian to muszę przyznać że wybrałeś tą efektowniejszą i lepszą opcję :good: ładnie z gracją wleciałeś na parking szkoda że tam nie ma takiego wjazdu jak zjazd z banki może by bokiem poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 z gracją to mi laptop z tylnej kanapy przeleciał obok głowy i odbił się od deski rozdzielczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 w ten...śnieżny i wietrzny dzień :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 z gracją to mi laptop z tylnej kanapy przeleciał obok głowy i odbił się od deski rozdzielczej :polew: Jak niefart to niefart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 z gracją to mi laptop z tylnej kanapy przeleciał obok głowy i odbił się od deski rozdzielczej :polew: Jak niefart to niefart :polew: a co liczyłeś na jakieś dodatkowe PeLeNy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 z gracją to mi laptop z tylnej kanapy przeleciał obok głowy i odbił się od deski rozdzielczej :polew: dobrze że Wam się nic nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 no jakby trafił w RNSa to bym już mógł szukać nowego [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 11:16_________________________________________________aż dziwne że nie ma śladu. chyba od tunelu sie odbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 z gracją to mi laptop z tylnej kanapy przeleciał obok głowy i odbił się od deski rozdzielczej :polew: Jak niefart to niefart :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie będzie to dobre :gwizdanie: grafikiem ani fotografem nie jestem ale udało mi się coś takiego zmodzić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi