H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może na BB pojechać by dziś ? Ja jadę ok 12ej ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 seves na nartach próbuje inne rozrywki ĐŃĐľŃŃŃпнОо гОНОвОŃŃĐżŃŃвО ŃĐž ŃПоŃŃоНŃĐ˝ŃĐź иŃŃ ĐžĐ´ĐžĐź - YouTube
m3rvin Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 seves na nartach próbuje inne rozrywki ĐŃĐľŃŃŃпнОо гОНОвОŃŃĐżŃŃвО ŃĐž ŃПоŃŃоНŃĐ˝ŃĐź иŃŃ ĐžĐ´ĐžĐź - YouTube kulka im spier...ła z leksza
Polko_V Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 seves na nartach próbuje inne rozrywki ĐŃĐľŃŃŃпнОо гОНОвОŃŃĐżŃŃвО ŃĐž ŃПоŃŃоНŃĐ˝ŃĐź иŃŃ ĐžĐ´ĐžĐź - YouTube kulka im spier...ła z leksza żem się curva popłakał ze śmiechu, jak im pitła ta kuleczka:polew: no a nie mówię jak już na ten "kamieniołom" wleciała:facepalm: ja od jakiegoś dłuższego czasu i tak myślę...: "Rosja to nie kraj, to stan umysłu"
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 seves na nartach próbuje inne rozrywki ĐŃĐľŃŃŃпнОо гОНОвОŃŃĐżŃŃвО ŃĐž ŃПоŃŃоНŃĐ˝ŃĐź иŃŃ ĐžĐ´ĐžĐź - YouTube Ten w środku musiłał być posrany i pożygany
Polko_V Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 tam jest ich dwóch... ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- nic no...jadem na zakupy...zatankować
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja pierdziele ....faktycanie ...:polew:
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Panowie mam naklejeczki kto chciał Ja 2 szt Przemo 2 szt
danielom Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja tez. Wez jutro na spota jesli bedziesz
#Przemo# Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przekaż Arturowi może jeszcze dzisiaj zaraz do niego dzwonię
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przekaż Arturowi może jeszcze dzisiaj zaraz do niego dzwonię Spoko to nie problem, wiesz jak sobie podskoczy do mnie dzisiaj to mogę mu je dać. Bo on chyba do BB dzisiaj jedzie
#Przemo# Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Już się temat załatwił Artur już jest w BB Przekaż mu je z resztą on wie
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Spoko, po 6zł wyszło. 2,5zł naklejka + 5zł wysyłka (jako że 5 osób to wysyłka na każdego po 1 zł) Czyli jesteście mi winni 5zł za 2 naklejki + 1zł za wysyłkę = 6zł w sumie Kasa na spocie do łapki, albo wpłata na konto jak ktoś chce numer to wyśle na PW
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Robił ktoś kiedyś polerowanie reflektorów?
Rekomendowane odpowiedzi