Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jaka deska ? ,modół zamontowany za schowkiem prawie jak ori ---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Mikrofon też z a6 w lampce podsufitki schowany ....cyc normalnie wyszedł idealnie
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Graty modów. Pretor będziesz dziś bo mam coś dla Ciebie w bagażniku:naughty: Po za ty dobry
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kuna 2 sztuki naklejek tez ja biore
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wpadać dziś, kto może. Dziś nie wysyłam sms-ów, żeby zaś sie "elita" nie oburzyła, ze do wszystkich ta sama treść
#Przemo# Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jaka deska ? ,modół zamontowany za schowkiem prawie jak ori ---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Mikrofon też z a6 w lampce podsufitki schowany ....cyc normalnie wyszedł idealnie Nie podszedł ten co miałeś już zamontowany?? Kuna 2 sztuki naklejek tez ja biore Dla mnie również odbierz 2 szt. odbiorę i kasę ci dam przy okazji
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Spoko To jeszcze mam 2 szt, ktoś zamówił i nie wiem kto - seves?
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Stary mic nie banglał Kuna sevesowi tez odbiore
addassko Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja dzis z mlodym mamy inny kierunek... Woyt musi odwiedzic dziadkow
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Adaś to wpadam na chwilę do chłopaków do Żor a później biję do Ciebie
Pretor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Mnie dziś nie będzie bo mam drugą zmianę. Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- Macie może namiary na jakiś sprawdzony moduł świateł do jazdy dziennej? Coś takiego jak ma Artur. Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wpadać dziś, kto może.Dziś nie wysyłam sms-ów, żeby zaś sie "elita" nie oburzyła, ze do wszystkich ta sama treść tee...o co Ci kaman?? rano między 7-8 nie szło wejść na forum...u Was też, bo inne stronki od szlaga:wink:
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wpadać dziś, kto może.Dziś nie wysyłam sms-ów, żeby zaś sie "elita" nie oburzyła, ze do wszystkich ta sama treść tee...o co Ci kaman?? rano między 7-8 nie szło wejść na forum...u Was też, bo inne stronki od szlaga:wink: Mi tez nie dzialalo. Komu nie pasowalo, ten dobrze wie
Polko_V Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wpadać dziś, kto może.Dziś nie wysyłam sms-ów, żeby zaś sie "elita" nie oburzyła, ze do wszystkich ta sama treść tee...o co Ci kaman?? rano między 7-8 nie szło wejść na forum...u Was też, bo inne stronki od szlaga:wink: Mi tez nie dzialalo. Komu nie pasowalo, ten dobrze wie no tonie byłem odosobniony:decayed: a se spotem u mnie wygląda to dziś tak...?! KOLĘDĘ mam więc myślę, że ksiądz ruszy troszku bardziej pupę...to wpadniemy:wink:
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wpadać dziś, kto może.Dziś nie wysyłam sms-ów, żeby zaś sie "elita" nie oburzyła, ze do wszystkich ta sama treść tee...o co Ci kaman?? rano między 7-8 nie szło wejść na forum...u Was też, bo inne stronki od szlaga:wink: Mi tez nie dzialalo. Komu nie pasowalo, ten dobrze wie no tonie byłem odosobniony:decayed: a se spotem u mnie wygląda to dziś tak...?! KOLĘDĘ mam więc myślę, że ksiądz ruszy troszku bardziej pupę...to wpadniemy:wink: Olej kolędę bądź na spocie
Polko_V Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 jak nie przyjadę na 19 to przyjadę troszku później, jak bd mógł ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ---------- Zginął w dmuchanej kuli! - Na serio - - babol.pl łojojojjj....to o czym Tomuś napisał
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 A ja jeszcze nie wiem, słaby po korekcie jestem...
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 My bedziemy troche pozniej niz 19
diman Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 A ja jeszcze nie wiem, słaby po korekcie jestem... dawaj też mam zamiar zaraz podjechać
Rekomendowane odpowiedzi