danielom Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie gadaj bzdur. winiet nie trzeba, a czy duzo dalej, nie liczylem ale tragedi nie ma. w zeszlym roku wracalem z Hammerem tamtedy ale jakos mnie to nie ruszylo na pozytyw, moze jedynie widoki w gorach. A bo co zakręt to musiałem na was czekać co do km to według mnie jest bliżej, mniejszy ruch i widoki fajne. Taa rzeczywiscie ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- Nie gadaj bzdur. winiet nie trzeba, a czy duzo dalej, nie liczylem ale tragedi nie ma. w zeszlym roku wracalem z Hammerem tamtedy ale jakos mnie to nie ruszylo na pozytyw, moze jedynie widoki w gorach. Kilometrow nie liczylem wiec sie nie wypowiem....co do drogi jest pusciej ,spokojniej ,widoki , wiecej mi nie trza argumentow Moj post byl do Kuny. Co do spokojniej, napewno bo to glownie slowackie wsie
Polko_V Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Hammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW Kiedy to było... downo i niy prowda:decayed:
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Hammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW Kiedy to było... downo i niy prowda:decayed: Kłamać to on też nie potrafi
Polko_V Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Hammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW Kiedy to było... downo i niy prowda:decayed: Kłamać to on też nie potrafi ja czy on ??
Polko_V Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kuna co Ty znowu wymyślasz...wziął czegoś chyba za dużo:decayed:
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Chcę mi się piwa Za dużo prawa karnego na dzisiaj - przedawkowałem Ale piwa to bym się napił, spoko kupię sobie jutro kratę
H4mm3R Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kuna tu najwięcej znowu gada o BT a jak przyjdzie co do czego to będzie milion wymówek czemu nie mógł jechać
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Hammer zaliczkę zrobię w czwartek jak przelew dostanę to będziesz miał potwierdzenie. Muszę się tylko mojej spytać czy jedzie ze mną Panowie ile teraz się płaci za przejazd Katowice-Wrocław autostradą
Polko_V Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kuna tu najwięcej znowu gada o BT a jak przyjdzie co do czego to będzie milion wymówek czemu nie mógł jechać ja jak widać jestem już potwierdzony...baa...My:decayed:---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- Udany Strzalik w City Rocku i żona przekonana:grin:
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Złomcia is DEAD, to znaczy, że tyś go KILL'IM?!?!? (2931066027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kuna tu najwięcej znowu gada o BT a jak przyjdzie co do czego to będzie milion wymówek czemu nie mógł jechać ja jak widać jestem już potwierdzony...baa...My:decayed:---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- Udany Strzalik w City Rocku i żona przekonana:grin: nie musiałem jej długo przekonywać... myślę, że jak zobaczyła mój nagi tors to na pewno pojedzie
Polko_V Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 no tak...wiedziałem, że to nie zostanie "bez słowa":grin: yhyym...raczej bebech:decayed: mieszczący kubik %
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 no tak...wiedziałem, że to nie zostanie "bez słowa":grin: yhyym...raczej bebech:decayed: mieszczący kubik % pijany byłeś ten z brzuchem to był Kędzior
Polko_V Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 yhym...dobrze:grin: ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- no tak...wiedziałem, że to nie zostanie "bez słowa":grin: yhyym...raczej bebech:decayed: mieszczący kubik % pijany byłeś ten z brzuchem to był Kędzior rzekłbym, że normalnie bliźniaki widziałem:decayed:---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- spadam w wyro dobrej nocki:hi:
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mowa o a6? Nie stać mnie na jazdę 3.0 jestem biednym studentemHammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW To ledwo co to tylko z tyłu tak wygląda...z przodu jest zawsze miejsca i czasu od zarypania ---------- Post dopisany at 05:11 ---------- Poprzedni post napisany at 05:08 ----------
Rekomendowane odpowiedzi