Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no cóż...spadam do robo:kwasny: dobranoc tym co idą a szczęśliwej tym co będą też yebać ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- nawet moim allroadem byłaby bida latający allroad:kox:
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 nie narób się będę się starał, aby to jakoś wyciulać3m się
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 najpierw muszę skończyć punkt a aby móc móc powiedzieć b Słabo coś Ci idzie jak Ty dopiero przy a jesteś, ja jestem teraz przy g
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 najpierw muszę skończyć punkt a aby móc móc powiedzieć b Słabo coś Ci idzie jak Ty dopiero przy a jesteś, ja jestem teraz przy g właściwie to mg ...............małe gówienka
Polko_V Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 przy przed ---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:33 ---------- najpierw muszę skończyć punkt a aby móc móc powiedzieć b Słabo coś Ci idzie jak Ty dopiero przy a jesteś, ja jestem teraz przy g czyli śmierdząca sprawa:whistling:
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Krzychu byłeś na jakich zakupach znowu w jakimś wodzisławskim sklepie ? Coś nowego wrzucone na autko ??
m3rvin Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Krzychu byłeś na jakich zakupach znowu w jakimś wodzisławskim sklepie ? Coś nowego wrzucone na autko ?? zdupiej na drzewo banany prostować lusterka m5 look z podswetleniem kierunkowskazami full wypas czytnik kart usb wzmacniacz i tuba basowa w jednym ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:39 ---------- ------------- ni ale mysla:wink: widziolech komplet podsufitka itp z rs6 za 1,2k korci trocha yny $
tomaszstn Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 najpierw muszę skończyć punkt a aby móc móc powiedzieć b Słabo coś Ci idzie jak Ty dopiero przy a jesteś, ja jestem teraz przy g właściwie to mg ...............małe gówienka Ha ha Raczej zostałbym tylko przy samym g Dobry
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 najpierw muszę skończyć punkt a aby móc móc powiedzieć b Słabo coś Ci idzie jak Ty dopiero przy a jesteś, ja jestem teraz przy g właściwie to mg ...............małe gówienka Ha ha Raczej zostałbym tylko przy samym gównie Dobry Co kto lubi
Rekomendowane odpowiedzi